About: Quality parameters monitoring of selected meat products types from the Czech distribution network     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byly vybrány tři druhy masných výrobků z tržní sítě ČR ke kontrole kvality dle legislativních požadavků - trvanlivý salám Vysočina, šunka standardní a šunka výběrová. Byly provedeny analýzy fyzikálně-chemických a senzorických parametrů kvality a cílem práce bylo zjistit rozdíly mezi výrobci a plnění legislativních požadavků. Byly zjištěny významné rozdíly mezi výrobci a v některých případech i nesplnění požadavků národní legislativy.
  • Byly vybrány tři druhy masných výrobků z tržní sítě ČR ke kontrole kvality dle legislativních požadavků - trvanlivý salám Vysočina, šunka standardní a šunka výběrová. Byly provedeny analýzy fyzikálně-chemických a senzorických parametrů kvality a cílem práce bylo zjistit rozdíly mezi výrobci a plnění legislativních požadavků. Byly zjištěny významné rozdíly mezi výrobci a v některých případech i nesplnění požadavků národní legislativy. (cs)
  • Three types of meat products from the Czech distribution network were selected for monitoring of quality parameters required by Czech legislation - dry cooked meat sausage Vysočina, cooked ham of the standard quality and cooked ham of the selection quality. Basic physical-chemical and sensory determinations of quality parameters were performed, and the aim of study was to evaluate differences between producers and fulfilment of legislative requirements. There were found significant differences between producers and in some cases discrepancies with legislative requirements. (en)
Title
  • Quality parameters monitoring of selected meat products types from the Czech distribution network (en)
  • Kontrola jakostních parametrů vybraných druhů masných výrobků z tržní sítě České republiky
  • Kontrola jakostních parametrů vybraných druhů masných výrobků z tržní sítě České republiky (cs)
skos:prefLabel
  • Quality parameters monitoring of selected meat products types from the Czech distribution network (en)
  • Kontrola jakostních parametrů vybraných druhů masných výrobků z tržní sítě České republiky
  • Kontrola jakostních parametrů vybraných druhů masných výrobků z tržní sítě České republiky (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/12:43871217!RIV13-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 145505
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/12:43871217
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • ham pure muscle proteins; water activity; fat content; dry sausage (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [DE93E5E101D8]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kvalita potravín
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Saláková, Alena
  • Pavlík, Zdeněk
  • Kameník, Josef
  • Steinhauserová, Iva
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
https://schema.org/isbn
  • 978-80-552-0769-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software