About: Dry fermented sausages     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Dry fermented sausages (DFS) are very popular group of meat products, mainly for their distinctive sensory characteristics, but also for their safety. DFS belong to the stable meat products. Great attention should be paid to the quality assessment. Czech decree no. 326 in the wording of later regulations defines criteria, that can be applied in the production and quality assessment of selected DFS. The production and evaluation criteria have been described for DFS in Germany, Austria, Hungary and Slovak Republic. (en)
  • Trvanlivé fermentované salámy představují velmi oblíbenou skupinu masných výrobků, především pro své výrazné senzorické vlastnosti, ale i pro svoji bezpečnost. Patří mezi stabilní masné výrobky. Hodnocení kvality je třeba věnovat velká pozornost. V ČR vymezuje Vyhláška č.326/2001 Sb. ve znění pozdějších předpisů kritéria, která lze uplatnit při výrobě a hodnocení vybraných druhů trvanlivých fermentovaných salámů. V článku jsou popsána kritéria pro výrobu a hodnocení této skupiny výrobků v Německu, Rakousku, Maďarsku a na Slovensku.
  • Trvanlivé fermentované salámy představují velmi oblíbenou skupinu masných výrobků, především pro své výrazné senzorické vlastnosti, ale i pro svoji bezpečnost. Patří mezi stabilní masné výrobky. Hodnocení kvality je třeba věnovat velká pozornost. V ČR vymezuje Vyhláška č.326/2001 Sb. ve znění pozdějších předpisů kritéria, která lze uplatnit při výrobě a hodnocení vybraných druhů trvanlivých fermentovaných salámů. V článku jsou popsána kritéria pro výrobu a hodnocení této skupiny výrobků v Německu, Rakousku, Maďarsku a na Slovensku. (cs)
Title
  • Dry fermented sausages (en)
  • Trvanlivé fermentované masné výrobky
  • Trvanlivé fermentované masné výrobky (cs)
skos:prefLabel
  • Dry fermented sausages (en)
  • Trvanlivé fermentované masné výrobky
  • Trvanlivé fermentované masné výrobky (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/12:43871132!RIV13-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 175269
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/12:43871132
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • raw material; meat protein content; legislative requirements; quality assessment (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3A2F845230EE]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 23
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kameník, Josef
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software