Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Dry fermented sausages (DFS) are very popular group of meat products, mainly for their distinctive sensory characteristics, but also for their safety. DFS belong to the stable meat products. Great attention should be paid to the quality assessment. Czech decree no. 326 in the wording of later regulations defines criteria, that can be applied in the production and quality assessment of selected DFS. The production and evaluation criteria have been described for DFS in Germany, Austria, Hungary and Slovak Republic. (en)
- Trvanlivé fermentované salámy představují velmi oblíbenou skupinu masných výrobků, především pro své výrazné senzorické vlastnosti, ale i pro svoji bezpečnost. Patří mezi stabilní masné výrobky. Hodnocení kvality je třeba věnovat velká pozornost. V ČR vymezuje Vyhláška č.326/2001 Sb. ve znění pozdějších předpisů kritéria, která lze uplatnit při výrobě a hodnocení vybraných druhů trvanlivých fermentovaných salámů. V článku jsou popsána kritéria pro výrobu a hodnocení této skupiny výrobků v Německu, Rakousku, Maďarsku a na Slovensku.
- Trvanlivé fermentované salámy představují velmi oblíbenou skupinu masných výrobků, především pro své výrazné senzorické vlastnosti, ale i pro svoji bezpečnost. Patří mezi stabilní masné výrobky. Hodnocení kvality je třeba věnovat velká pozornost. V ČR vymezuje Vyhláška č.326/2001 Sb. ve znění pozdějších předpisů kritéria, která lze uplatnit při výrobě a hodnocení vybraných druhů trvanlivých fermentovaných salámů. V článku jsou popsána kritéria pro výrobu a hodnocení této skupiny výrobků v Německu, Rakousku, Maďarsku a na Slovensku. (cs)
|
Title
| - Dry fermented sausages (en)
- Trvanlivé fermentované masné výrobky
- Trvanlivé fermentované masné výrobky (cs)
|
skos:prefLabel
| - Dry fermented sausages (en)
- Trvanlivé fermentované masné výrobky
- Trvanlivé fermentované masné výrobky (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/12:43871132!RIV13-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/12:43871132
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - raw material; meat protein content; legislative requirements; quality assessment (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |