About: Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Článek pojednává o změnách chemického složení celých těl bažanta obecného (Phasianus colchicus) v průběhu jeho výkrmu do věku 118. dnů se zaměřením na obsah dusíkatých látek, tuku, popelovin, vápníku (Ca), fosforu (P) a hořčíku (Mg).
  • Článek pojednává o změnách chemického složení celých těl bažanta obecného (Phasianus colchicus) v průběhu jeho výkrmu do věku 118. dnů se zaměřením na obsah dusíkatých látek, tuku, popelovin, vápníku (Ca), fosforu (P) a hořčíku (Mg). (cs)
  • The article deals with a chemical composition of whole pheasant bodies (Phasianus colchicus) during different time periods of fattening till the age of 118 days with orientation to the content of crude protein, fat, ash, calcium (Ca), phophorus (P) and magnesium (Mg). (en)
Title
  • Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu
  • Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu (cs)
  • Variation in a chemical composition of pheasant bodies during their fattening (en)
skos:prefLabel
  • Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu
  • Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu (cs)
  • Variation in a chemical composition of pheasant bodies during their fattening (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/12:43871031!RIV13-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • V
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 10
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 182643
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/12:43871031
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • minerals; ash; fat; crude protein; chemical composition; fattening; body; pheasant (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [4EBA21587F8F]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Veterinářství
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 62
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Jámbor, Márk
  • Karásková, Kateřina
  • Straková, Eva
  • Suchý, Pavel
issn
  • 0506-8231
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software