About: Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Changes in a chemical composition of pheasant body were measured at regular intervals during their fattening till the age of 119 days. Content of nitrogen substances, fat, ash, calcium, phophorus and magnesium were measured in the whole body of pheasant (Phasianus colchicus L.). Content of nitrogen substances was in the range of 519.3 - 933.8 g/100g dry matter, content of fat 48.2 - 312.2 g/100g dry matter, ash 72.3 - 133.5 g/100g dry matter, calcium 15.3 - 41.3 g/100g dry matter, phosphorus 10.9 - 24.9 g/100g dry matter and magnesium 0.9 - 1.9 g/100g dry matter. (en)
  • Změny v chemickém složení bažantího těla byly měřeny v pravidelných intervalech během výkrmu až do věku 119 dnů. Obsah dusíkatých látek, tuku, popela, vápníku, hořčíku a fosforu byly měřeny v celém těle bažanta (Phasianus colchicus L.). Obsah dusíkatých látek byl v rozmezí 519.3 - 933.8 g/100 g sušiny, obsah tuku 48,2 - 312,2 g/100 g sušiny, popela 72,3 až 133,5 g/100 g sušiny, vápník 15,3 až 41,3 g/100 g sušiny, fosfor 10,9 až 24,9 g/100 g sušiny a hořčíku 0,9 - 1,9 g/100 g sušiny.
  • Změny v chemickém složení bažantího těla byly měřeny v pravidelných intervalech během výkrmu až do věku 119 dnů. Obsah dusíkatých látek, tuku, popela, vápníku, hořčíku a fosforu byly měřeny v celém těle bažanta (Phasianus colchicus L.). Obsah dusíkatých látek byl v rozmezí 519.3 - 933.8 g/100 g sušiny, obsah tuku 48,2 - 312,2 g/100 g sušiny, popela 72,3 až 133,5 g/100 g sušiny, vápník 15,3 až 41,3 g/100 g sušiny, fosfor 10,9 až 24,9 g/100 g sušiny a hořčíku 0,9 - 1,9 g/100 g sušiny. (cs)
Title
  • Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu
  • Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu (cs)
  • Variation in a Chemical Composition of Pheasant Bodies During their Fattening (en)
skos:prefLabel
  • Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu
  • Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu (cs)
  • Variation in a Chemical Composition of Pheasant Bodies During their Fattening (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/11:43870844!RIV12-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • V
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 243348
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/11:43870844
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • magnesium; phosphorus; calcium; ash; fat; nitrogen substances; fattening; pheasant (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [EC5A803DC1DD]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník XIII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Jámbor, Márk
  • Jůzl, Radovan
  • Karásková, Kateřina
  • Straková, Eva
  • Suchý, Pavel
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-010-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software