Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Changes in a chemical composition of pheasant body were measured at regular intervals during their fattening till the age of 119 days. Content of nitrogen substances, fat, ash, calcium, phophorus and magnesium were measured in the whole body of pheasant (Phasianus colchicus L.). Content of nitrogen substances was in the range of 519.3 - 933.8 g/100g dry matter, content of fat 48.2 - 312.2 g/100g dry matter, ash 72.3 - 133.5 g/100g dry matter, calcium 15.3 - 41.3 g/100g dry matter, phosphorus 10.9 - 24.9 g/100g dry matter and magnesium 0.9 - 1.9 g/100g dry matter. (en)
- Změny v chemickém složení bažantího těla byly měřeny v pravidelných intervalech během výkrmu až do věku 119 dnů. Obsah dusíkatých látek, tuku, popela, vápníku, hořčíku a fosforu byly měřeny v celém těle bažanta (Phasianus colchicus L.). Obsah dusíkatých látek byl v rozmezí 519.3 - 933.8 g/100 g sušiny, obsah tuku 48,2 - 312,2 g/100 g sušiny, popela 72,3 až 133,5 g/100 g sušiny, vápník 15,3 až 41,3 g/100 g sušiny, fosfor 10,9 až 24,9 g/100 g sušiny a hořčíku 0,9 - 1,9 g/100 g sušiny.
- Změny v chemickém složení bažantího těla byly měřeny v pravidelných intervalech během výkrmu až do věku 119 dnů. Obsah dusíkatých látek, tuku, popela, vápníku, hořčíku a fosforu byly měřeny v celém těle bažanta (Phasianus colchicus L.). Obsah dusíkatých látek byl v rozmezí 519.3 - 933.8 g/100 g sušiny, obsah tuku 48,2 - 312,2 g/100 g sušiny, popela 72,3 až 133,5 g/100 g sušiny, vápník 15,3 až 41,3 g/100 g sušiny, fosfor 10,9 až 24,9 g/100 g sušiny a hořčíku 0,9 - 1,9 g/100 g sušiny. (cs)
|
Title
| - Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu
- Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu (cs)
- Variation in a Chemical Composition of Pheasant Bodies During their Fattening (en)
|
skos:prefLabel
| - Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu
- Změny chemického složení bažantích těl v průběhu jejich výkrmu (cs)
- Variation in a Chemical Composition of Pheasant Bodies During their Fattening (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/11:43870844!RIV12-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/11:43870844
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - magnesium; phosphorus; calcium; ash; fat; nitrogen substances; fattening; pheasant (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník XIII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Jámbor, Márk
- Jůzl, Radovan
- Karásková, Kateřina
- Straková, Eva
- Suchý, Pavel
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |