About: Chemism of Pheasant Body During Fattening     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem této studie bylo vyhodnocení chemického složení těla bažantů během různých časových období výkrmu až do věku 119 dnů. Obsah dusíkatých látek, tuku, popela, vápníku, hořčíku a phophorus byly naměřeny v celém těle bažantů (Phasianus colchicus L.). Obsah dusíkatých látek byl v rozmezí 519.3 - 933.8 g/100 g sušiny, obsah tuku 48,2 - 312,2 g/100 g sušiny, popela 72,3 až 133,5 g/100 g sušiny, vápník 15,3 až 41,3 g/100 g sušiny, fosfor 10,9 až 24,9 g/100 g sušiny a hořčíku 0,9 - 1,9 g/100 g sušiny.
  • Cílem této studie bylo vyhodnocení chemického složení těla bažantů během různých časových období výkrmu až do věku 119 dnů. Obsah dusíkatých látek, tuku, popela, vápníku, hořčíku a phophorus byly naměřeny v celém těle bažantů (Phasianus colchicus L.). Obsah dusíkatých látek byl v rozmezí 519.3 - 933.8 g/100 g sušiny, obsah tuku 48,2 - 312,2 g/100 g sušiny, popela 72,3 až 133,5 g/100 g sušiny, vápník 15,3 až 41,3 g/100 g sušiny, fosfor 10,9 až 24,9 g/100 g sušiny a hořčíku 0,9 - 1,9 g/100 g sušiny. (cs)
  • The aim of this study was to evaluate a chemical composition of pheasant body during different time periods of fattening till the age of 119 days. Content of nitrogen substances, fat, ash, calcium, phophorus and magnesium were measured in the whole body of pheasant (Phasianus colchicus L.). Content of nitrogen substances was in the range of 519.3 - 933.8 g/100g dry matter, content of fat 48.2 - 312.2 g/100g dry matter, ash 72.3 - 133.5 g/100g dry matter, calcium 15.3 - 41.3 g/100g dry matter, phosphorus 10.9 - 24.9 g/100g dry matter and magnesium 0.9 - 1.9 g/100g dry matter. (en)
Title
  • Chemism of Pheasant Body During Fattening (en)
  • Chemismus těla bažantů v průběhu výkrmu
  • Chemismus těla bažantů v průběhu výkrmu (cs)
skos:prefLabel
  • Chemism of Pheasant Body During Fattening (en)
  • Chemismus těla bažantů v průběhu výkrmu
  • Chemismus těla bažantů v průběhu výkrmu (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/11:43870834!RIV12-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • V
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 190152
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/11:43870834
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • magnesium; phosphorus; calcium; ash; fat; nitrogen substances; content; fattening; pheasant (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [898A63C13768]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • IX. KÁBRTOVY DIETETICKÉ DNY
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Jámbor, Márk
  • Jůzl, Radovan
  • Karásková, Kateřina
  • Straková, Eva
  • Suchý, Pavel
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Tribun EU s.r.o.
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7399-125-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software