Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Dry sausages
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Publikace pojednává o výrobě trvanlivých fermentovaných a trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků a o konzervaci masa.
Publikace pojednává o výrobě trvanlivých fermentovaných a trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků a o konzervaci masa.
(cs)
The book discusses the manufacture of dry fermented sausages, dry cooked sausages and meat conservation.
(en)
Title
Dry sausages
(en)
Trvanlivé masné výrobky
Trvanlivé masné výrobky
(cs)
skos:prefLabel
Dry sausages
(en)
Trvanlivé masné výrobky
Trvanlivé masné výrobky
(cs)
skos:notation
RIV/62157124:16270/11:43870509!RIV12-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
V
http://linked.open...avai/riv/aktivity
V
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2012
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Kameník, Josef
http://linked.open.../riv/druhVysledku
B - Odborná kniha
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno / Fakulta veterinární hygieny a ekologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
236152
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/62157124:16270/11:43870509
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
meat conservation; meat products; fermented sausages; dry sausages
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
dry sausages
fermented sausages
meat conservation
meat products
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[2221CFD07991]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Brno
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
Hygiena a technologie potravin Fakulty veterinární hygieny a ekologie VFU Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Trvanlivé masné výrobky
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
262
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2011
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Kameník, Josef
number of pages
262
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
978-80-7305-106-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software