About: Vliv výrobního sádla na průběh oxidačních změn u fermentovaných masných výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem této práce bylo ověřit jak může použití rozdílných druhů vepřového sádla ovlivnit oxidační změny trvanlivých fermentovaných salámů. Byly vyrobeny tři sady vzorků s přídavkem různých druhlů vepřového sádla - hřbetního, krčního a deklového. Byly analyzovány barevné a oxidační změny v průběhu zrání fermentovaných salámů. V závislosti na druhu použitého sádla byly zjištěny rozdíly mezi jednotlivými vzorky.
  • Cílem této práce bylo ověřit jak může použití rozdílných druhů vepřového sádla ovlivnit oxidační změny trvanlivých fermentovaných salámů. Byly vyrobeny tři sady vzorků s přídavkem různých druhlů vepřového sádla - hřbetního, krčního a deklového. Byly analyzovány barevné a oxidační změny v průběhu zrání fermentovaných salámů. V závislosti na druhu použitého sádla byly zjištěny rozdíly mezi jednotlivými vzorky. (cs)
  • The aim of this study was to evaluate how the use of different pork fat can affect oxidative changes of dry fermented sausages. Three sets of samples were made, with addition of different sort of pork fat - back fat, fat from necks and cover fat from legs. Colour and oxidative changes (TBA scores) were analyzed during ripening of dry fermented sausages. There were differences between samples in dependence of used sort of fat. (en)
Title
  • Vliv výrobního sádla na průběh oxidačních změn u fermentovaných masných výrobků
  • Vliv výrobního sádla na průběh oxidačních změn u fermentovaných masných výrobků (cs)
  • Effect of production fat on oxidative changes of fermented meat products (en)
skos:prefLabel
  • Vliv výrobního sádla na průběh oxidačních změn u fermentovaných masných výrobků
  • Vliv výrobního sádla na průběh oxidačních změn u fermentovaných masných výrobků (cs)
  • Effect of production fat on oxidative changes of fermented meat products (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/11:43870366!RIV12-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 239276
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/11:43870366
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pork fat; oxidative stability; dry fermented sausage (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2A9595D7362F]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník XIII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Saláková, Alena
  • Steinhauser, Ladislav
  • Pavlík, Zdeněk
  • Kameník, Josef
  • Steinhauserová, Iva
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-010-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software