Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem bylo analyzovat změny chemického složení čerstvé chlazené (resp. zmrazené) svaloviny čtyř druhů potravinově významných mořských ryb (mořan zlatý Sparus aurata, mořčák evropský Dicentrarchus labrax, makrela obecná Scomber scombrus, losos obecný Salmo salar). Uvedeny jsou výsledky laboratorního vyšetření vybraných parametrů čerstvosti (celkové těkavé dusíkaté baze, trimetylamin, číslo kyselosti, peroxidové číslo, obsah malondialdehydu).
- Cílem bylo analyzovat změny chemického složení čerstvé chlazené (resp. zmrazené) svaloviny čtyř druhů potravinově významných mořských ryb (mořan zlatý Sparus aurata, mořčák evropský Dicentrarchus labrax, makrela obecná Scomber scombrus, losos obecný Salmo salar). Uvedeny jsou výsledky laboratorního vyšetření vybraných parametrů čerstvosti (celkové těkavé dusíkaté baze, trimetylamin, číslo kyselosti, peroxidové číslo, obsah malondialdehydu). (cs)
- The aim was to monitor the course of chemical changes (total volatile base nitrogen, trimethylamine, free fatty acids, peroxid value, malondialdehyde content) in fresh chilled muscle (resp. deep frozen) tissue of 4 consumer's marine fish (Sparus aurata, Dicentrarchus labrax, Scomber scombrus, Salmo salar). The results of own laboratory testing are listed. (en)
|
Title
| - Sledování parametrů čerstvosti ryb určených k přípravě japonských specialit
- Sledování parametrů čerstvosti ryb určených k přípravě japonských specialit (cs)
- Evaluation of fish freshness parameters designed to prepare Japanese specialites (en)
|
skos:prefLabel
| - Sledování parametrů čerstvosti ryb určených k přípravě japonských specialit
- Sledování parametrů čerstvosti ryb určených k přípravě japonských specialit (cs)
- Evaluation of fish freshness parameters designed to prepare Japanese specialites (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/11:43870336!RIV12-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/11:43870336
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - chemical parameters; freshness; sushi; mackerel; salmon; fish meat (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek a posterů Food hygiene and technology 41st Lenfeld's and Hökl's Days
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buchtová, Hana
- Ježek, František
- Lukačková, Tereza
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |