Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Současný výzkum se zaměřuje hlavně na nutriční vlastnosti potravin. Ve snaze najít náhradu za syntetické přídatné látky bylo doposud objeveno mnoho aktivních látek přírodního původu. Pozitivní vlastnosti těchto látek jsou ověřovány pro jejich použití v různých druzích potravin a masných výrobků. V budoucnu stojí před výzkumem a praxí úkol produkovat %22moderní%22 a %22zdravé%22 potraviny, které budou mít pozitivní vliv na zdraví spotřebitele. V současné době jsou rozvíjeny některé výzkumné směry, které, jak se zdá, mohou přispět k rozvoji funkčních potravin, včetně masných výrobků.
- Současný výzkum se zaměřuje hlavně na nutriční vlastnosti potravin. Ve snaze najít náhradu za syntetické přídatné látky bylo doposud objeveno mnoho aktivních látek přírodního původu. Pozitivní vlastnosti těchto látek jsou ověřovány pro jejich použití v různých druzích potravin a masných výrobků. V budoucnu stojí před výzkumem a praxí úkol produkovat %22moderní%22 a %22zdravé%22 potraviny, které budou mít pozitivní vliv na zdraví spotřebitele. V současné době jsou rozvíjeny některé výzkumné směry, které, jak se zdá, mohou přispět k rozvoji funkčních potravin, včetně masných výrobků. (cs)
- Current research is largely focused on the nutritional properties of foods. In an effort to find a replacement for synthetic additives have been discovered so far many of the active substances of natural origin. Positive characteristics of these substances are checked for their use in different kinds of foods and in meat products. Before working in research and practice in the future task is to produce 'modern' and 'healthy' foods, which will have a positive impact on consumer health. Currently, there are developed some research directions that seem, may contribute to the development of functional foods, including meat products. (en)
|
Title
| - Možnosti využití přírodních látek v moderní masné výrobě
- Possibility of using natural substances in modern meat production (en)
- Možnosti využití přírodních látek v moderní masné výrobě (cs)
|
skos:prefLabel
| - Možnosti využití přírodních látek v moderní masné výrobě
- Possibility of using natural substances in modern meat production (en)
- Možnosti využití přírodních látek v moderní masné výrobě (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002971!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002971
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - meat; nutritional value; functional foods (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |