Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - During one year, authors monitored selected pathogenic and contaminating microfloras on poultry carcasses in four selected sites of slaughter line in one slaughterhouse in the Czech republic. They observed impact of individual technological operations - picking, evisceration, rinsing and cooling on amount of pathogens. (en)
- V průběhu jednoho kalendářního roku byl prováděn monitoring vybrané patogenní a kontaminující mikroflóry jatečných těl drůbeže na čtyřech vybraných místech porážecí linky v jatečním provozu v České republice. Byl sledován vliv jednotlivých technologických operací - škubání, kuchání, oplachu a chlazení na množství patogenních mikroorganismů.
- V průběhu jednoho kalendářního roku byl prováděn monitoring vybrané patogenní a kontaminující mikroflóry jatečných těl drůbeže na čtyřech vybraných místech porážecí linky v jatečním provozu v České republice. Byl sledován vliv jednotlivých technologických operací - škubání, kuchání, oplachu a chlazení na množství patogenních mikroorganismů. (cs)
|
Title
| - Vliv technologických operací na mikrobiologické parametry jatečně opracované drůbeže
- Vliv technologických operací na mikrobiologické parametry jatečně opracované drůbeže (cs)
- Influence of processing operations on microbiological parameters processed poultry carcasses (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv technologických operací na mikrobiologické parametry jatečně opracované drůbeže
- Vliv technologických operací na mikrobiologické parametry jatečně opracované drůbeže (cs)
- Influence of processing operations on microbiological parameters processed poultry carcasses (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002956!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002956
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - poultry slaughter; Escherichia coli; Campylobacter; Clostridium perfringens (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bořilová, Gabriela
- Gallas, Leo
- Steinhauserová, Iva
- Svobodová, Irena
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |