Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Czechs consume more marine then fresh water fish. Most favourite species is salmon, whose meat is highly appreciated for its typical colour, scent and flavour. Another important factor is that salmon is available year around, fresh or frozen with different treatments (fillets, parts), or baked and aimed at direct consumption. (en)
- Spotřeba mořských ryb a výrobků z nich předčí v České republice spotřebu ryb sladkovodních. Z mořských ryb je nejvíce preferován losos, jehož maso je českými konzumenty vysoce ceněno pro svou charakteristickou barvu, vůni a chuť. Významnou roli hraje také fakt, že je celoročně dostupné: čerstvé nebo zmrazené v různých úpravách (filety, podkovy, části ryb), nebo zpracované uzením na výrobky určené k přímé spotřebě.
- Spotřeba mořských ryb a výrobků z nich předčí v České republice spotřebu ryb sladkovodních. Z mořských ryb je nejvíce preferován losos, jehož maso je českými konzumenty vysoce ceněno pro svou charakteristickou barvu, vůni a chuť. Významnou roli hraje také fakt, že je celoročně dostupné: čerstvé nebo zmrazené v různých úpravách (filety, podkovy, části ryb), nebo zpracované uzením na výrobky určené k přímé spotřebě. (cs)
|
Title
| - Zaostřeno na lososa
- Focused on salmon (en)
- Zaostřeno na lososa (cs)
|
skos:prefLabel
| - Zaostřeno na lososa
- Focused on salmon (en)
- Zaostřeno na lososa (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002952!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002952
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Fish meat; marine fish; Salmo salar L. (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buchtová, Hana
- Řičánková, Blanka
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |