Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V práci byly sledovány barevné a vybrané fyzikálně-chemické parametry čerstvé chlazené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.). Vzorky byly baleny prostě a vakuově a byly uskladněny při teplotě 2 +/- 2 °C po dobu 11 pokusných dnů.
- V práci byly sledovány barevné a vybrané fyzikálně-chemické parametry čerstvé chlazené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.). Vzorky byly baleny prostě a vakuově a byly uskladněny při teplotě 2 +/- 2 °C po dobu 11 pokusných dnů. (cs)
- Colour and other physical-chemical parameters of freshly chilled meat of silver carp were monitored. Samples were normally or vacuum packaged and stored at temperature of 2 +/- 2 °C for 11 days of experiment. (en)
|
Title
| - Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování
- Colour changes simply and vacuum packed muscle tissue of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, V.) during cold storage (en)
- Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování (cs)
|
skos:prefLabel
| - Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování
- Colour changes simply and vacuum packed muscle tissue of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, V.) during cold storage (en)
- Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002951!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002951
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Fish meat; water activity; L*; a*; b*; pH (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buchtová, Hana
- Ježek, František
- Saláková, Alena
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |