About: Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V práci byly sledovány barevné a vybrané fyzikálně-chemické parametry čerstvé chlazené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.). Vzorky byly baleny prostě a vakuově a byly uskladněny při teplotě 2 +/- 2 °C po dobu 11 pokusných dnů.
  • V práci byly sledovány barevné a vybrané fyzikálně-chemické parametry čerstvé chlazené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.). Vzorky byly baleny prostě a vakuově a byly uskladněny při teplotě 2 +/- 2 °C po dobu 11 pokusných dnů. (cs)
  • Colour and other physical-chemical parameters of freshly chilled meat of silver carp were monitored. Samples were normally or vacuum packaged and stored at temperature of 2 +/- 2 °C for 11 days of experiment. (en)
Title
  • Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování
  • Colour changes simply and vacuum packed muscle tissue of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, V.) during cold storage (en)
  • Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování (cs)
skos:prefLabel
  • Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování
  • Colour changes simply and vacuum packed muscle tissue of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, V.) during cold storage (en)
  • Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/10:00002951!RIV11-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 248411
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/10:00002951
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Fish meat; water activity; L*; a*; b*; pH (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [BE189F61B1C2]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 21
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Ježek, František
  • Saláková, Alena
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software