Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Milk is one of the best balanced foodstuffs. It is a good medium for microorganism culturing and thus for production of dairy products which have many other positives. Nutritional role of milk and dairy products is exceedingly important for every age bracket of population. Several studies are therefore devoted to the investigation of micronutrients and benefits for the health of a consumer. (en)
- Mléko je jednou z nejlépe vyvážených potravin. Je dobrým substrátem pro kulturní mikroorganismy a tím pro vznik mléčných výrobků, které mají řadu dalších pozitiv. Nutriční role mléka a mléčných výrobků je významná pro všechny věkové kategorie populace. Různé studie objevují mikronutrienty a jejich benefit pro zdraví konzumentů.
- Mléko je jednou z nejlépe vyvážených potravin. Je dobrým substrátem pro kulturní mikroorganismy a tím pro vznik mléčných výrobků, které mají řadu dalších pozitiv. Nutriční role mléka a mléčných výrobků je významná pro všechny věkové kategorie populace. Různé studie objevují mikronutrienty a jejich benefit pro zdraví konzumentů. (cs)
|
Title
| - Mléko a mléčné výrobky s ohledem na aktuální požadavky spotřebitele
- Milk and milk products with regards to current consumer demands (en)
- Mléko a mléčné výrobky s ohledem na aktuální požadavky spotřebitele (cs)
|
skos:prefLabel
| - Mléko a mléčné výrobky s ohledem na aktuální požadavky spotřebitele
- Milk and milk products with regards to current consumer demands (en)
- Mléko a mléčné výrobky s ohledem na aktuální požadavky spotřebitele (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002918!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002918
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Milk; milk products; nutritional value; biomolecule (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Food Hygiene and Technology 40th Lenfelds and Hökls Days
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Borkovcová, Ivana
- Dračková, Michaela
- Janštová, Bohumíra
- Navrátilová, Pavlína
- Procházková, Zuzana
- Ruprichová, Lenka
- Vorlová, Lenka
- Standarová, Eva
- Přidalová, Hana
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |