About: Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Milk is one of the best balanced foodstuffs. It is widely known as an excellent source of kalcium. It is a good medium for microorganism culturing and thus for production of dairy products which have many other positives. It is a foodstuff which has no competitor considering the variety of important nutrients and their dietary benefits for the health of a consumer. (en)
  • Mléko je jednou z nejlépe vyvážených potravin. Je obecně známým vynikajícím zdrojem vápníku. Je dobrým substrátem pro kulturní mikroorganismy a tím pro vznik mléčných výrobků, které mají řadu dalších pozitiv. Je to potravina, která je nenahraditelná vzhledem k obsahu různých významných nutrietů a jejich nutričnímu benefitu.
  • Mléko je jednou z nejlépe vyvážených potravin. Je obecně známým vynikajícím zdrojem vápníku. Je dobrým substrátem pro kulturní mikroorganismy a tím pro vznik mléčných výrobků, které mají řadu dalších pozitiv. Je to potravina, která je nenahraditelná vzhledem k obsahu různých významných nutrietů a jejich nutričnímu benefitu. (cs)
Title
  • Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století.
  • The determination of significant components in milk and milk products begard to the requirements and health of 21st century consumers (en)
  • Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století. (cs)
skos:prefLabel
  • Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století.
  • The determination of significant components in milk and milk products begard to the requirements and health of 21st century consumers (en)
  • Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století. (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/10:00002868!RIV11-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 289827
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/10:00002868
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cholesterol; lactoferin; milk; milk products; nutrition; riboflavin (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [02AC47814258]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské Pleso, Slovenská republika
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zborník prednášok a posterov Hygiena alimentorum XXXI.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Borkovcová, Ivana
  • Dračková, Michaela
  • Janštová, Bohumíra
  • Navrátilová, Pavlína
  • Procházková, Zuzana
  • Vorlová, Lenka
  • Standarová, Eva
  • Přidalová, Hana
  • Štoudková, Hana
  • Batelková, Petra
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8077-186-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software