About: Zhodnocení jatečné hodnoty a chemického složení svaloviny vykrmovaných bažantů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of the study was to evaluace the carcass value of the fattening pheasant chickens at an age of 50 days and consequently to analyze the basic nutritive parameters of their breast and thigh muscles. (en)
  • Cílem práce bylo zhodnotit jatečnou hodnotu těl u vykrmovaných bažantích kuřat v 50 dnu věku s následnou analýzou základních nutričních parametrů prsní a stehenní svaloviny.
  • Cílem práce bylo zhodnotit jatečnou hodnotu těl u vykrmovaných bažantích kuřat v 50 dnu věku s následnou analýzou základních nutričních parametrů prsní a stehenní svaloviny. (cs)
Title
  • Zhodnocení jatečné hodnoty a chemického složení svaloviny vykrmovaných bažantů
  • The evaluation of carcass value and chemical composition of muscle in fattening pheasants (en)
  • Zhodnocení jatečné hodnoty a chemického složení svaloviny vykrmovaných bažantů (cs)
skos:prefLabel
  • Zhodnocení jatečné hodnoty a chemického složení svaloviny vykrmovaných bažantů
  • The evaluation of carcass value and chemical composition of muscle in fattening pheasants (en)
  • Zhodnocení jatečné hodnoty a chemického složení svaloviny vykrmovaných bažantů (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002399!RIV10-MZE-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QH91276)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 352990
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002399
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • chemical composition; muscle; pheasant (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [6CB1BFD2853F]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Straková, Eva
  • Suchý, Pavel
  • Zapletal, David
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-081-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software