About: Vliv podávání lupiny (Lupinus spp.) na chemické složení svaloviny brojlerových kuřat     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The inclusion of lupin seed in feed mixtures for broiler chickens did not have negative effect on chemical composition of breast and thigh muscle. We can conclude that lupin seed can replace extracted soy meal and cover protein and energy requirements, provided that amino acids methionin, lysin and threonin are balanced. (en)
  • V krmném srovnávacím pokusu s brojlerovými kuřaty byla sledována možnost částečné náhrady sojového extrahovaného šrotu v kompletních krmných směsích lupinou. Do pokusu bylo zařazeno 210 sexovaných brojlerových kuřat, 105 kohoutků a 105 kuřiček hybrida ROSS, které byly náhodně rozděleny do šesti skupin. Na konci výkrmu, ve věku kuřat 42 dní, byla kuřata utracena a odebrány vzorky prsní a stehenní svaloviny, kde byla stanovena sušina, dusíkaté látky, tuk, popel, vápník, fosfor a hořčík.
  • V krmném srovnávacím pokusu s brojlerovými kuřaty byla sledována možnost částečné náhrady sojového extrahovaného šrotu v kompletních krmných směsích lupinou. Do pokusu bylo zařazeno 210 sexovaných brojlerových kuřat, 105 kohoutků a 105 kuřiček hybrida ROSS, které byly náhodně rozděleny do šesti skupin. Na konci výkrmu, ve věku kuřat 42 dní, byla kuřata utracena a odebrány vzorky prsní a stehenní svaloviny, kde byla stanovena sušina, dusíkaté látky, tuk, popel, vápník, fosfor a hořčík. (cs)
Title
  • Vliv podávání lupiny (Lupinus spp.) na chemické složení svaloviny brojlerových kuřat
  • Vliv podávání lupiny (Lupinus spp.) na chemické složení svaloviny brojlerových kuřat (cs)
  • The effect of lupin feeding (Lupinus spp.) on chemical composition of selected broiler muscles (en)
skos:prefLabel
  • Vliv podávání lupiny (Lupinus spp.) na chemické složení svaloviny brojlerových kuřat
  • Vliv podávání lupiny (Lupinus spp.) na chemické složení svaloviny brojlerových kuřat (cs)
  • The effect of lupin feeding (Lupinus spp.) on chemical composition of selected broiler muscles (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002398!RIV10-MZE-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QG60142)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 349443
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002398
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • lupin; broiler; chemical composition of muscle (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [884AE1F5E6C0]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník VIII. Kábrtovy dietetické dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Herzig, Ivan
  • Straková, Eva
  • Suchý, Pavel
  • Kroupa, Leo
  • Šerman, Vlasta
  • Vopálenský, Josef
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Tribun EU s.r.o.
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-065-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software