Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Riboflavin, a hydrophilic vitamin of B-complex group, was determined in milk and dairy products by ion-pair RP HPLC with fluorescence detection and gradient elution. The limit of detection of this method is 0.01 mg.kg-1. Prior to the final HPLC analysis the acidic hydrolysis and enzymatic treatment was performed. The mean riboflavin content was 1.73 mg.l-1 in cow´s milk, 2.47 mg.l-1 in sour cream, ranged from 3.61 to 6.09 mg.kg-1 in cheeses and from 1.85 to 5.40 in yoghurts and yogurt drinks (en)
- Riboflavin, hydrofilní vitamin komplexu B, byl stanoven v mléce a mléčných výrobcích metodou iontově-párové RP HPLC. s fluorescenční detekcí a gradientovou elucí. Limit detekce byl 0,01 mg.kg-1. Před finální analýzou byla provedena kyselá a enzymatická hydrolýza. Průměrný obsah riboflavinu byl 1,73 mg.kg-1 v kravském mléce, 2,47 mg.kg-1v zakysané smetaně, 3,61 -6,09 v sýrech a 1,85 - 5,40 v jogurtech a jogurtových nápojích.
- Riboflavin, hydrofilní vitamin komplexu B, byl stanoven v mléce a mléčných výrobcích metodou iontově-párové RP HPLC. s fluorescenční detekcí a gradientovou elucí. Limit detekce byl 0,01 mg.kg-1. Před finální analýzou byla provedena kyselá a enzymatická hydrolýza. Průměrný obsah riboflavinu byl 1,73 mg.kg-1 v kravském mléce, 2,47 mg.kg-1v zakysané smetaně, 3,61 -6,09 v sýrech a 1,85 - 5,40 v jogurtech a jogurtových nápojích. (cs)
|
Title
| - Stanovení riboflavinu v mléce mléčných výrobcích metodou HPLC
- Stanovení riboflavinu v mléce mléčných výrobcích metodou HPLC (cs)
- Determination of riboflavin in milk and dairy products by HPLC method (en)
|
skos:prefLabel
| - Stanovení riboflavinu v mléce mléčných výrobcích metodou HPLC
- Stanovení riboflavinu v mléce mléčných výrobcích metodou HPLC (cs)
- Determination of riboflavin in milk and dairy products by HPLC method (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/09:00002380!RIV10-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/09:00002380
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - riboflavin; dairy products; HPLC (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Borkovcová, Ivana
- Dračková, Michaela
- Janštová, Bohumíra
- Vorlová, Lenka
- Necidová, Lenka
- Batelková, Petra
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |