About: Stanovení fyzikálně-chemických parametrů salámů pomocí FT-NIR spektrometrie     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem této práce bylo vyvinout kalibrační modely pro stanovení vodní aktivity, obsahu tuku, obsahu celkové sušiny, obsahu soli, obsahu čistých svalových bílkovin a pH v salámech. Vzorky (n = 63) byly měřeny v FT-NIR
  • Cílem této práce bylo vyvinout kalibrační modely pro stanovení vodní aktivity, obsahu tuku, obsahu celkové sušiny, obsahu soli, obsahu čistých svalových bílkovin a pH v salámech. Vzorky (n = 63) byly měřeny v FT-NIR (cs)
  • The objectives of this study were to develop calibration models for determination of water activity, fat content, total solids content, salt content, content of non collagen muscle protein and pH in sausages. Samples (n = 63) were scanned in FT-NIR (en)
Title
  • Stanovení fyzikálně-chemických parametrů salámů pomocí FT-NIR spektrometrie
  • Stanovení fyzikálně-chemických parametrů salámů pomocí FT-NIR spektrometrie (cs)
  • Quality of sheep cheese by NIR spectrometry (en)
skos:prefLabel
  • Stanovení fyzikálně-chemických parametrů salámů pomocí FT-NIR spektrometrie
  • Stanovení fyzikálně-chemických parametrů salámů pomocí FT-NIR spektrometrie (cs)
  • Quality of sheep cheese by NIR spectrometry (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002376!RIV10-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 343443
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002376
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • calibration models; FT-NIR; sausages (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FB4856BEAACC]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dračková, Michaela
  • Procházková, Zuzana
  • Pospiech, Matej
  • Saláková, Alena
  • Vorlová, Lenka
  • Gallas, Leo
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-081-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software