Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem práce bylo vyvinout kalibrační modely pomocí FT-NIR pro stanovení parametrů jakosti ovčích sýrů. Vybranými parametry byl obsah tuku, obsah vody, aktivita vody, sušina, obsah tuku v sušině, pH a titrační kyselost. Bylo vyšetřeno 31 vzorků ovčího sýra.
- Cílem práce bylo vyvinout kalibrační modely pomocí FT-NIR pro stanovení parametrů jakosti ovčích sýrů. Vybranými parametry byl obsah tuku, obsah vody, aktivita vody, sušina, obsah tuku v sušině, pH a titrační kyselost. Bylo vyšetřeno 31 vzorků ovčího sýra. (cs)
- The objectives of this study were to develop calibration models for determination of water content, water activity, fat content, total solids content, content of fat in total solids, pH and titratable acidity in ovine-milk cheese. (en)
|
Title
| - Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti ovčích sýrů
- Quality of sheep cheese by NIR spectrometry (en)
- Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti ovčích sýrů (cs)
|
skos:prefLabel
| - Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti ovčích sýrů
- Quality of sheep cheese by NIR spectrometry (en)
- Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti ovčích sýrů (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/09:00002371!RIV10-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/09:00002371
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - FT-NIR; calibration models; ovine-milk cheese (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - sborník příspěvků z XXXV. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dračková, Michaela
- Janštová, Bohumíra
- Navrátilová, Pavlína
- Procházková, Zuzana
- Vorlová, Lenka
- Přidalová, Hana
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |