About: Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti salámů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The objectives of this study were to develop calibration models for determination of water activity, fat content, total solids content, salt content, content of non collagen muscle protein and pH in sausages. Samples were scanned in FT-NIR Analyzer. (en)
  • Cílem této práce bylo vyvinout kalibrační modely pro stanovení vodní aktivity, obsahu tuku, obsahu celkové sušiny, obsahu soli, obsahu čistých svalových bílkovin a pH v salámech. Vzorky (n = 42) byly měřeny v FT-NIR Analyzéru.
  • Cílem této práce bylo vyvinout kalibrační modely pro stanovení vodní aktivity, obsahu tuku, obsahu celkové sušiny, obsahu soli, obsahu čistých svalových bílkovin a pH v salámech. Vzorky (n = 42) byly měřeny v FT-NIR Analyzéru. (cs)
Title
  • Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti salámů
  • Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti salámů (cs)
  • Use of NIR spectrometry for determination of quality of sausages (en)
skos:prefLabel
  • Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti salámů
  • Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti salámů (cs)
  • Use of NIR spectrometry for determination of quality of sausages (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002368!RIV10-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 350917
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002368
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • calibration models; FT-NIR; sausages (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7913A00B75F6]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XI. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dračková, Michaela
  • Procházková, Zuzana
  • Pospiech, Matej
  • Saláková, Alena
  • Vorlová, Lenka
  • Gallas, Leo
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-072-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software