Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The fat is a common component part of meat products. It is a component part of the %22production%22 meat and in some products it is an individual ingredient as well, which is concerned in the typical product appearance. The fat content in selected meat products is delimited by our national legislation. In most cases, the fat content in particular product is chemically determined, by the extraction method. The study is focussed on the possible usage of the image analysis software for the fat content determination from the macroscopic pictures of products and for the comparison of the retrieved results with the results obtained chemically. (en)
- Tuk je běžnou součástí masných výrobků. Je součástí výrobního masa a u některých výrobků také samostatnou surovinou, která se podílí i na charakteristickém vzhledu výrobku. Obsah tuku u vybraných masných výrobků omezuje naše národní legislativa. Nejčastěji je množství tuku ve výrobku stanovováno chemicky, extrakční metodou. Práce je zaměřena na možnost využití programu pro analýzu obrazu ke stanovení obsahu tuku z makroskopických snímků výrobků a porovnání získaných výsledků s výsledky získanými chemicky.
- Tuk je běžnou součástí masných výrobků. Je součástí výrobního masa a u některých výrobků také samostatnou surovinou, která se podílí i na charakteristickém vzhledu výrobku. Obsah tuku u vybraných masných výrobků omezuje naše národní legislativa. Nejčastěji je množství tuku ve výrobku stanovováno chemicky, extrakční metodou. Práce je zaměřena na možnost využití programu pro analýzu obrazu ke stanovení obsahu tuku z makroskopických snímků výrobků a porovnání získaných výsledků s výsledky získanými chemicky. (cs)
|
Title
| - Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu
- Determination of fat in meat products by image analysis (en)
- Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu (cs)
|
skos:prefLabel
| - Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu
- Determination of fat in meat products by image analysis (en)
- Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/09:00002362!RIV10-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/09:00002362
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - durable meat products; quality parameters; nondestructive methods; Soxhlet method (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - sborník XI. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pospiech, Matej
- Randulová, Zdeňka
- Tremlová, Bohuslava
- Řezáčová Lukášková, Zuzana
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |