Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V předkládané práci jsme sledovali zastoupení BA v čerstvých kozích sýrech během skladování při teplotě 5 °C a to v 0. a 7. týdnu skladování. U vzorků čerstvých kozích sýrů byly hlavními stanovenými aminy HIS (19,11 mg.kg-1), TYR (7,6 mg.kg-1). Výsledkem naší studie vybraných parametrů byl zjištěn statisticky významný rozdíl mezi kozími sýry čerstvými a kozími sýry po 7. týdnu skladování (P < 0,01).
- V předkládané práci jsme sledovali zastoupení BA v čerstvých kozích sýrech během skladování při teplotě 5 °C a to v 0. a 7. týdnu skladování. U vzorků čerstvých kozích sýrů byly hlavními stanovenými aminy HIS (19,11 mg.kg-1), TYR (7,6 mg.kg-1). Výsledkem naší studie vybraných parametrů byl zjištěn statisticky významný rozdíl mezi kozími sýry čerstvými a kozími sýry po 7. týdnu skladování (P < 0,01). (cs)
- The aim of this study was to determine concentration of BA in goat cheeses. Samples were stored at 5 °C within 7 weeks. The principal amines were HIS (19.11 mg.kg-1) and TYR (7.68 mg.kg-1). Effect of storage time on the content of BA was determined significantly higher in cheeses after 7 weeks storage compared to BA in fresh cheeses (P < 0.01). (en)
|
Title
| - Vliv vybraných faktorů na obsah biogenních aminů a polyaminů v čerstvých kozích sýrech.
- Effect of selected factors on the content of biogenic amines and polyamines in fresh goat cheese (en)
- Vliv vybraných faktorů na obsah biogenních aminů a polyaminů v čerstvých kozích sýrech. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Vliv vybraných faktorů na obsah biogenních aminů a polyaminů v čerstvých kozích sýrech.
- Effect of selected factors on the content of biogenic amines and polyamines in fresh goat cheese (en)
- Vliv vybraných faktorů na obsah biogenních aminů a polyaminů v čerstvých kozích sýrech. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/09:00002323!RIV10-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/09:00002323
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Biogenic amines; goat cheeses; physico-chemical parameters; Czech farm (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - sborník příspěvků z XXXV. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Borkovcová, Ivana
- Dračková, Michaela
- Janštová, Bohumíra
- Vorlová, Lenka
- Standarová, Eva
- Přidalová, Hana
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |