About: Stanovení obsahu polyaminů v tvarůžcích pomocí blízké infračervené reflektanční spektrometrie     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this study was to determine the polyamines content in cake of cheese by FT-NIR. The study showed that determination of minor constituents of biological systems by NIR spectrometry is complicated by the fact that near infrared spectra vary in different chemical and physical environments. (en)
  • Cílem práce bylo stanovení obsahu polyaminů v tvarůžcích pomocí FT-NIR. Studie ukázala, že použití NIR spektrometrie pro stanovení minoritních složek je komplikované, protože IR spektra se liší v důsledku různého fyzikálně-chemického složení.
  • Cílem práce bylo stanovení obsahu polyaminů v tvarůžcích pomocí FT-NIR. Studie ukázala, že použití NIR spektrometrie pro stanovení minoritních složek je komplikované, protože IR spektra se liší v důsledku různého fyzikálně-chemického složení. (cs)
Title
  • Stanovení obsahu polyaminů v tvarůžcích pomocí blízké infračervené reflektanční spektrometrie
  • Determination of polyamines content in cake of cheese by near-infrared reflectance spectrometry (en)
  • Stanovení obsahu polyaminů v tvarůžcích pomocí blízké infračervené reflektanční spektrometrie (cs)
skos:prefLabel
  • Stanovení obsahu polyaminů v tvarůžcích pomocí blízké infračervené reflektanční spektrometrie
  • Determination of polyamines content in cake of cheese by near-infrared reflectance spectrometry (en)
  • Stanovení obsahu polyaminů v tvarůžcích pomocí blízké infračervené reflektanční spektrometrie (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002295!RIV10-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • N
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 343479
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002295
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • polyamines; cheese; near-infrared reflectance spektrometry; spectroscopy (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • SK - Slovenská republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3754543AF418]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Acta fytotechnica et zootechnica
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 12
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Borkovcová, Ivana
  • Dračková, Michaela
  • Janštová, Bohumíra
  • Navrátilová, Pavlína
  • Vorlová, Lenka
  • Standarová, Eva
  • Jandová, Tereza
  • Kordiovská, Pavlína
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1335-258X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software