Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Christmas will come soon and that means that our kitchen will be cooking for Christmas cookies waft pleasant smell of cloves, cinnamon, lemon peel and other spices. And because the appropriate set of seasoning mixture also affects the acceptability and popularity of meat products, a team of authors asked university students, as reflected in the change of spices from different sensory absolutely identical products. (en)
- Co nevidět přijdou Vánoce a to znamená, že z našich kuchyní se bude při pečení vánočního cukroví linout příjemná vůně hřebíčku, skořice, citronové kůry a jiného koření. A protože vhodná sestava kořenící směsi ovlivňuje také přijatelnost a oblíbenost masných výrobků, kolektiv autorů se zeptal vysokoškolských studentů, jak se změna koření projevuje na senzorickém hodnocení jinak naprosto shodných výrobků.
- Co nevidět přijdou Vánoce a to znamená, že z našich kuchyní se bude při pečení vánočního cukroví linout příjemná vůně hřebíčku, skořice, citronové kůry a jiného koření. A protože vhodná sestava kořenící směsi ovlivňuje také přijatelnost a oblíbenost masných výrobků, kolektiv autorů se zeptal vysokoškolských studentů, jak se změna koření projevuje na senzorickém hodnocení jinak naprosto shodných výrobků. (cs)
|
Title
| - Koření je velká příležitost, jak zaujmout zákazníka
- Koření je velká příležitost, jak zaujmout zákazníka (cs)
- Spice is a great opportunity to interest customer (en)
|
skos:prefLabel
| - Koření je velká příležitost, jak zaujmout zákazníka
- Koření je velká příležitost, jak zaujmout zákazníka (cs)
- Spice is a great opportunity to interest customer (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/09:00002195!RIV10-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/09:00002195
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - meat products; spices; sensory analysis (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Ježek, František
- Gallas, Leo
- Steinhauserová, Iva
- Konečný, Stanislav
- Píša, Tomáš
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |