About: Barevné rozdíly u masa farmově chovaných a volně žijících bažantů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The study was focused on colour of pheasants (Phasianus colchicus). The colour was measured in system CIELAB (L* - lightness, a* - redness, b* - yellowness) by spectrophotometer Minolta CM-2600d. The pheasants were divided into two groups: 1. pheasant from farm, 2. pheasant from hunting. There was found statistical differences (P < 0.05) between pheasant from farm and pheasant from hunting in colour. Pheasant meat from hunting was redder and yellower. (en)
  • Práce se zabývá barvou bažantího masa (Phasianus colchicus). Barva byla měřena v systému CIELAB (L* - světlost, a* - červenost, b* - žlutost) spektrofotometrem Minolta CM-2600d. Bažanti byli rozděleni do dvou skupin: 1. bažanti z farmového chovu, 2. bažanti z odlovu. Byly zjištěny statistické rozdíly (P< 0,05) v barvě masa mezi bažanty z farmového chovu a bažanty z odlovu. Maso bažantů z odlovu bylo červenější a žlutější.
  • Práce se zabývá barvou bažantího masa (Phasianus colchicus). Barva byla měřena v systému CIELAB (L* - světlost, a* - červenost, b* - žlutost) spektrofotometrem Minolta CM-2600d. Bažanti byli rozděleni do dvou skupin: 1. bažanti z farmového chovu, 2. bažanti z odlovu. Byly zjištěny statistické rozdíly (P< 0,05) v barvě masa mezi bažanty z farmového chovu a bažanty z odlovu. Maso bažantů z odlovu bylo červenější a žlutější. (cs)
Title
  • Barevné rozdíly u masa farmově chovaných a volně žijících bažantů
  • Colour differences between pheasant meat from farm and hunting (en)
  • Barevné rozdíly u masa farmově chovaných a volně žijících bažantů (cs)
skos:prefLabel
  • Barevné rozdíly u masa farmově chovaných a volně žijících bažantů
  • Colour differences between pheasant meat from farm and hunting (en)
  • Barevné rozdíly u masa farmově chovaných a volně žijících bažantů (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002191!RIV10-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 304680
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002191
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • common pheasant; colour; meat; CIELAB (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C85D9F765BEB]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Saláková, Alena
  • Gallas, Leo
  • Steinhauserová, Iva
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7148-060-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 15 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software