About: Senzorické preference spotřebitelů k různým směsem koření u masných výrobků určených ke grilování     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This project dealt with the influence of different types of spice mixtures on the sensory preference of meat products - sausage grill, which were identical in other parameters. Authors demonstrated that there are statistically proven differences between grades descriptors evaluators - men and evaluators - women. The results obtained are an important guide for decision-making subjects in the manufacturing and business practices. (en)
  • Tento projekt se zabýval vlivem různých typů kořenících směsí na senzorické preference masných výrobků - grilovacích klobás, které byly v dalších parametrech totožné. Autoři prokázali, že existují statisticky průkazné rozdíly mezi hodnocením jednotlivých deskriptorů hodnotiteli - muži a hodnotiteli - ženami. Získané výsledky jsou významným vodítkem pro rozhodování příslušných subjektů ve výrobní a obchodní praxi.
  • Tento projekt se zabýval vlivem různých typů kořenících směsí na senzorické preference masných výrobků - grilovacích klobás, které byly v dalších parametrech totožné. Autoři prokázali, že existují statisticky průkazné rozdíly mezi hodnocením jednotlivých deskriptorů hodnotiteli - muži a hodnotiteli - ženami. Získané výsledky jsou významným vodítkem pro rozhodování příslušných subjektů ve výrobní a obchodní praxi. (cs)
Title
  • Senzorické preference spotřebitelů k různým směsem koření u masných výrobků určených ke grilování
  • Senzorické preference spotřebitelů k různým směsem koření u masných výrobků určených ke grilování (cs)
  • Sensory preferences of consumers for different mixtures of spices in meat products intended for grilling (en)
skos:prefLabel
  • Senzorické preference spotřebitelů k různým směsem koření u masných výrobků určených ke grilování
  • Senzorické preference spotřebitelů k různým směsem koření u masných výrobků určených ke grilování (cs)
  • Sensory preferences of consumers for different mixtures of spices in meat products intended for grilling (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002190!RIV10-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 340839
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002190
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • barbecue; spices; sensory analysis (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D7705882612C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ježek, František
  • Saláková, Alena
  • Gallas, Leo
  • Steinhauserová, Iva
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-081-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software