About: Hodnotenie vybraných mikrobiologických parametrov rybích výrobkov     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In this study, microbial contamination rate and pathogenic bacteria (Listeria monocytogenes, Salmonella spp.) were surveyed in several kinds of ready-to-eat fish products at retail level. Salmonella spp. were not detected in any of examined samples. L. monocytogenes was found in 7,1% of samples, but all of the samples contained less than 100 CFU/g, what is in accordance to EU legislation. (en)
  • V tejto práci bola sledována úroveň mikrobiálnej kontaminácie a prítomnosť patogénnych baktérií (Listeria monocytogenes, Salmonella spp.) v rybích výrobkoch zakúpenych v tržnej sieti. Prítomnosť baktérií Salmonella spp. nebola zaznamenána ani u jednej z vyšetrovaných vzoriek, prítomnosť Listeria monocytogenes bola potvrdená u 7,1 % vzoriek, ani u jednej vzorky počty L. monocytogenes nepresiahli hodnotu 100 KTJ/g.
Title
  • Hodnotenie vybraných mikrobiologických parametrov rybích výrobkov
  • Evaluation of selected microbiological parameters of ready-to-eat fish products (en)
skos:prefLabel
  • Hodnotenie vybraných mikrobiologických parametrov rybích výrobkov
  • Evaluation of selected microbiological parameters of ready-to-eat fish products (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002184!RIV10-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 317660
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002184
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • food safety; Listeria monocytogenes; Salmonella spp. (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A381912DB03A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník příspěvků XI. konference mladých věděckých pracovníků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hudecová, Katarína
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-068-9
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software