Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem studie bylo hodnocení mikrobiologické kvality a zdravotní nezávadnosti různých druhů kozích sýrů, domácí i zahraniční provenience, dostupných v tržní síti Jihomoravského kraje a porovnání vybraných ukazatelů s kriterii stanovenými Nařízením komise ES č. 2073/2005 o mikrobiologických kriteriích pro potraviny.
- Cílem studie bylo hodnocení mikrobiologické kvality a zdravotní nezávadnosti různých druhů kozích sýrů, domácí i zahraniční provenience, dostupných v tržní síti Jihomoravského kraje a porovnání vybraných ukazatelů s kriterii stanovenými Nařízením komise ES č. 2073/2005 o mikrobiologických kriteriích pro potraviny. (cs)
- The aim of this study was to evaluate the microbial quality of goats cheese from retail market in the Czech Republic. Microbial characteristic was monitored as folowed: count of Enterobacteriaceae, Escherichia coli, lactic acid bacteria, enterococci, Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, identification of Listeria monocytogenes, Salmonella spp. and Staphylococcus aureus. (en)
|
Title
| - Hodnocení mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě Jihomoravského kraje
- Hodnocení mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě Jihomoravského kraje (cs)
- Monitoring of microbial quality of goat?s cheese from the retail market in the South Moravia (en)
|
skos:prefLabel
| - Hodnocení mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě Jihomoravského kraje
- Hodnocení mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě Jihomoravského kraje (cs)
- Monitoring of microbial quality of goat?s cheese from the retail market in the South Moravia (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/08:00001811!RIV09-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/08:00001811
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Bacteria; goats cheese (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry 2008
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Janštová, Bohumíra
- Karpíšková, Renata
- Pospíšilová, Markéta
- Necidová, Lenka
- Cupáková, Šárka
- Dušková, Marta
- Belušíková, Zora
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |