About: Hodnocení mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě Jihomoravského kraje     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem studie bylo hodnocení mikrobiologické kvality a zdravotní nezávadnosti různých druhů kozích sýrů, domácí i zahraniční provenience, dostupných v tržní síti Jihomoravského kraje a porovnání vybraných ukazatelů s kriterii stanovenými Nařízením komise ES č. 2073/2005 o mikrobiologických kriteriích pro potraviny.
  • Cílem studie bylo hodnocení mikrobiologické kvality a zdravotní nezávadnosti různých druhů kozích sýrů, domácí i zahraniční provenience, dostupných v tržní síti Jihomoravského kraje a porovnání vybraných ukazatelů s kriterii stanovenými Nařízením komise ES č. 2073/2005 o mikrobiologických kriteriích pro potraviny. (cs)
  • The aim of this study was to evaluate the microbial quality of goats cheese from retail market in the Czech Republic. Microbial characteristic was monitored as folowed: count of Enterobacteriaceae, Escherichia coli, lactic acid bacteria, enterococci, Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, identification of Listeria monocytogenes, Salmonella spp. and Staphylococcus aureus. (en)
Title
  • Hodnocení mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě Jihomoravského kraje
  • Hodnocení mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě Jihomoravského kraje (cs)
  • Monitoring of microbial quality of goat?s cheese from the retail market in the South Moravia (en)
skos:prefLabel
  • Hodnocení mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě Jihomoravského kraje
  • Hodnocení mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě Jihomoravského kraje (cs)
  • Monitoring of microbial quality of goat?s cheese from the retail market in the South Moravia (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/08:00001811!RIV09-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 370422
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/08:00001811
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Bacteria; goats cheese (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A1224C535EEF]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry 2008
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Janštová, Bohumíra
  • Karpíšková, Renata
  • Pospíšilová, Markéta
  • Necidová, Lenka
  • Cupáková, Šárka
  • Dušková, Marta
  • Belušíková, Zora
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7080-695-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 75 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software