About: Porovnanie mikroskopických metód u tepelne opracovaných mäsových výrobkov so zameraním na dôkaz sójovej bielkoviny     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cieľom tejto štúdie bolo porovnať mikroskopické metódy použiteľné na dôkaz sójovej bielkoviny v tepelne opracovaných mäsových výrokoch. Zvolili sme metódy histochemické a imunohistochemické. Na porovnanie boli tieto vzorky vyšetrené aj ELISA metódou. Na nami porovnávaných mikroskopických metódach sa javí ako citlivejšia metóda imunohistochemická oproti metódam histochemickým. Pričom výsledky sú zrovnateľné s bežne používanou metódou ELISA.
  • The aim of this study was to compare microscopic methods applicable for detection of soy protein in heated meat products. We have chosen histochemical and immunohistochemical methods and for the comparison we have used reference method ELISA. In our microscopic methods comparison immunohistochemical assessment appeared to be more sensitive than histochemical methods. Whereas the results were comparable with usual method ELISA. (en)
  • Cílem této studie bylo porovnat mikroskopické metody použitelné pro důkaz sójové bílkoviny u tepelně opracovaných masných výrobků. Zvolili jsme metody histochemické a imunohistochemické. Pro srovnání byli tyto vzorky vyšetřeny i metodou ELISA. Na námi srovnávaných mikroskopických metodách se jeví jako citlivější metoda imunohistochemická v porovnání s metodami histochemickými. Přičemž výsledky jsou srovnatelné s běžně používanou metodou ELISA. (cs)
Title
  • Porovnanie mikroskopických metód u tepelne opracovaných mäsových výrobkov so zameraním na dôkaz sójovej bielkoviny
  • The comparison of microscopic methods by heated meat products with focus on soybean protein proof (en)
  • Porovnání mikroskopických metod u tepelně opracovaných masných výrobků se zaměřením na důkaz sójové bílkoviny (cs)
skos:prefLabel
  • Porovnanie mikroskopických metód u tepelne opracovaných mäsových výrobkov so zameraním na dôkaz sójovej bielkoviny
  • The comparison of microscopic methods by heated meat products with focus on soybean protein proof (en)
  • Porovnání mikroskopických metod u tepelně opracovaných masných výrobků se zaměřením na důkaz sójové bílkoviny (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/07:00001397!RIV08-MZE-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 123-126
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1B53004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 442432
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/07:00001397
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • immunohistochemistry; ELISA; soy; determination (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B1618E4CD756]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XXXVII. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pospiech, Matej
  • Randulová, Zdeňka
  • Tremlová, Bohuslava
  • Renčová, E.
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-024-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software