About: Sledování vybraných parametrů kozích sýrů z produkce farmy v České republice     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem práce bylo sledování vybraných fyzikálně chemických parametrů čerstvých kozích sýrů z produkce farmy v ČR. Bylo zjištěno: pH 4,87 ? 0,14; titrační kyselost (oSH) 98,09 ? 4,93, sušina 46,83 ? 1,57%, tuk v sušině 52,74 ? 5,24%, NaCl 2,08%? 0,54, aw 0,979 ? 0,007. Všechny sýry byly senzoricky výborné a složení odpovídalo údajům deklarovaných výrobcem.
  • Cílem práce bylo sledování vybraných fyzikálně chemických parametrů čerstvých kozích sýrů z produkce farmy v ČR. Bylo zjištěno: pH 4,87 ? 0,14; titrační kyselost (oSH) 98,09 ? 4,93, sušina 46,83 ? 1,57%, tuk v sušině 52,74 ? 5,24%, NaCl 2,08%? 0,54, aw 0,979 ? 0,007. Všechny sýry byly senzoricky výborné a složení odpovídalo údajům deklarovaných výrobcem. (cs)
  • The aim of this study was to determinate the composition and chosen physical parameters of samples fresh goat cheeses from farm in Czech republic. The following average values were obtained: pH 4,87 ? 0,14; titratable acidity (oSH) 98,09 ? 4,93, solid 46,83 ? 1,57%, fat in solid 52,74 ? 5,24%, NaCl 2,08%? 0,54, aw 0,979 ? 0,007. All samples were evaluated as excellent from the senzoric point of wiev and their composition corresponded with the composition declarated by producer. (en)
Title
  • Sledování vybraných parametrů kozích sýrů z produkce farmy v České republice
  • Sledování vybraných parametrů kozích sýrů z produkce farmy v České republice (cs)
  • Monitoring of goat cheese from marketing in Czech Republic (en)
skos:prefLabel
  • Sledování vybraných parametrů kozích sýrů z produkce farmy v České republice
  • Sledování vybraných parametrů kozích sýrů z produkce farmy v České republice (cs)
  • Monitoring of goat cheese from marketing in Czech Republic (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/07:00001331!RIV08-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 32-34
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 450348
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/07:00001331
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Goat milk; goat cheese (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [15F3ABDE9EC7]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník referátů ze semináře Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dračková, Michaela
  • Janštová, Bohumíra
  • Navrátilová, Pavlína
  • Vorlová, Lenka
  • Přidalová, Hana
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7375-057-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software