Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of this study was to evaluate the microbial quality of fresh cheese with and without added spices prepared from pasterized goat?s milk on farm in South Moravian region in the Czech Republic. Microbial characteristic was monitored as folowed: count of Enterobacteriaceae, Escherichia coli, lactic acid bacteria, enterococci, Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, identification of Listeria monocytogenes, Salmonella spp. and ß-D-glukuronidase-negative E. coli. From the point of the actual EU legislation all the samples of goat?s cheese were microbiologicaly corresponding and together with other monitored parameters, can be signed as safe products. (en)
- Cílem studie bylo hodnocení mikrobiologické kvality čerstvých přírodních a ochucených kozích sýrů, vyráběných z pasterovaného kozího mléka na farmě v Jihomoravském kraji v České republice. Byly hodnoceny následující mikrobiologické ukazatele: počet bakterií čeledi Enterobacteriaceae, počet Escherichia coli, počet bakterií mléčného kvašení, enterokoků, Staphylococcus aureus a Bacillus cereus, přítomnost Listeria monocytogenes, salmonel a ß-D-glukuronidáza-negativních E. coli. Z pohledu platné legislativy byly vyšetřované kozí sýry mikrobiologicky vyhovující a v kontextu s dalšími sledovanými parametry je lze označit za bezpečné.
- Cílem studie bylo hodnocení mikrobiologické kvality čerstvých přírodních a ochucených kozích sýrů, vyráběných z pasterovaného kozího mléka na farmě v Jihomoravském kraji v České republice. Byly hodnoceny následující mikrobiologické ukazatele: počet bakterií čeledi Enterobacteriaceae, počet Escherichia coli, počet bakterií mléčného kvašení, enterokoků, Staphylococcus aureus a Bacillus cereus, přítomnost Listeria monocytogenes, salmonel a ß-D-glukuronidáza-negativních E. coli. Z pohledu platné legislativy byly vyšetřované kozí sýry mikrobiologicky vyhovující a v kontextu s dalšími sledovanými parametry je lze označit za bezpečné. (cs)
|
Title
| - Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z produkce farmy v České republice.
- Monitoring of microbiological quality of goat?s cheese produced on farm in the Czech Republic. (en)
- Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z produkce farmy v České republice. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z produkce farmy v České republice.
- Monitoring of microbiological quality of goat?s cheese produced on farm in the Czech Republic. (en)
- Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z produkce farmy v České republice. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/07:00001268!RIV08-MSM-16270___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/07:00001268
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - goat´s cheese; goat´s farm; indicator bacteria; pathogennic bacteria (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXVIII 2007
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Janštová, Bohumíra
- Karpíšková, Renata
- Pospíšilová, Markéta
- Necidová, Lenka
- Cupáková, Šárka
- Dušková, Marta
- Belušíková, Zora
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita veterinárného lekárstva Košice
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |