About: Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z produkce farmy v České republice.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this study was to evaluate the microbial quality of fresh cheese with and without added spices prepared from pasterized goat?s milk on farm in South Moravian region in the Czech Republic. Microbial characteristic was monitored as folowed: count of Enterobacteriaceae, Escherichia coli, lactic acid bacteria, enterococci, Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, identification of Listeria monocytogenes, Salmonella spp. and ß-D-glukuronidase-negative E. coli. From the point of the actual EU legislation all the samples of goat?s cheese were microbiologicaly corresponding and together with other monitored parameters, can be signed as safe products. (en)
  • Cílem studie bylo hodnocení mikrobiologické kvality čerstvých přírodních a ochucených kozích sýrů, vyráběných z pasterovaného kozího mléka na farmě v Jihomoravském kraji v České republice. Byly hodnoceny následující mikrobiologické ukazatele: počet bakterií čeledi Enterobacteriaceae, počet Escherichia coli, počet bakterií mléčného kvašení, enterokoků, Staphylococcus aureus a Bacillus cereus, přítomnost Listeria monocytogenes, salmonel a ß-D-glukuronidáza-negativních E. coli. Z pohledu platné legislativy byly vyšetřované kozí sýry mikrobiologicky vyhovující a v kontextu s dalšími sledovanými parametry je lze označit za bezpečné.
  • Cílem studie bylo hodnocení mikrobiologické kvality čerstvých přírodních a ochucených kozích sýrů, vyráběných z pasterovaného kozího mléka na farmě v Jihomoravském kraji v České republice. Byly hodnoceny následující mikrobiologické ukazatele: počet bakterií čeledi Enterobacteriaceae, počet Escherichia coli, počet bakterií mléčného kvašení, enterokoků, Staphylococcus aureus a Bacillus cereus, přítomnost Listeria monocytogenes, salmonel a ß-D-glukuronidáza-negativních E. coli. Z pohledu platné legislativy byly vyšetřované kozí sýry mikrobiologicky vyhovující a v kontextu s dalšími sledovanými parametry je lze označit za bezpečné. (cs)
Title
  • Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z produkce farmy v České republice.
  • Monitoring of microbiological quality of goat?s cheese produced on farm in the Czech Republic. (en)
  • Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z produkce farmy v České republice. (cs)
skos:prefLabel
  • Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z produkce farmy v České republice.
  • Monitoring of microbiological quality of goat?s cheese produced on farm in the Czech Republic. (en)
  • Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z produkce farmy v České republice. (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/07:00001268!RIV08-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 277-279
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 450302
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/07:00001268
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • goat´s cheese; goat´s farm; indicator bacteria; pathogennic bacteria (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [5DE7496B3233]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXVIII 2007
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Janštová, Bohumíra
  • Karpíšková, Renata
  • Pospíšilová, Markéta
  • Necidová, Lenka
  • Cupáková, Šárka
  • Dušková, Marta
  • Belušíková, Zora
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8077-055-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 75 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software