About: Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě České republiky.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem studie bylo hodnocení mikrobiologické kvality kozích sýrů, domácí i zahraniční provenience, dostupných v tržní síti České republiky. Byly hodnoceny následující mikrobiologické ukazatele: počet bakterií čeledi Enterobacteriaceae, počet Escherichia coli, počet bakterií mléčného kvašení, enterokoků, Staphylococcus aureus a Bacillus cereus, přítomnost Listeria monocytogenes, salmonel a S. aureus. Z pohledu platné legislativy byly vyšetřované kozí sýry mikrobiologicky vyhovující a v kontextu s dalšími sledovanými parametry je lze označit za bezpečné.
  • Cílem studie bylo hodnocení mikrobiologické kvality kozích sýrů, domácí i zahraniční provenience, dostupných v tržní síti České republiky. Byly hodnoceny následující mikrobiologické ukazatele: počet bakterií čeledi Enterobacteriaceae, počet Escherichia coli, počet bakterií mléčného kvašení, enterokoků, Staphylococcus aureus a Bacillus cereus, přítomnost Listeria monocytogenes, salmonel a S. aureus. Z pohledu platné legislativy byly vyšetřované kozí sýry mikrobiologicky vyhovující a v kontextu s dalšími sledovanými parametry je lze označit za bezpečné. (cs)
  • The aim of this study was to evaluate the microbial quality of goat?s cheese from retail market in the Czech Republic. Microbial characteristic was monitored as folowed: count of Enterobacteriaceae, Escherichia coli, lactic acid bacteria, enterococci, Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, identification of Listeria monocytogenes, Salmonella spp. and Staphylococcus aureus. From the point of the actual EU legislation all the samples of goat?s cheese were microbiologicaly corresponding and together with other monitored parameters, can be signed as safe products. (en)
Title
  • Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě České republiky.
  • Monitoring of microbiological quality of goat?s cheese from the retail market in the Czech Republic. (en)
  • Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě České republiky. (cs)
skos:prefLabel
  • Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě České republiky.
  • Monitoring of microbiological quality of goat?s cheese from the retail market in the Czech Republic. (en)
  • Sledování mikrobiologické kvality kozích sýrů z tržní sítě České republiky. (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/07:00001243!RIV08-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 69-72
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 450303
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/07:00001243
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • goat´s cheese; reatil market; indicator bacteria; pathogennic bacteria (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [835D434B226D]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XXXVII. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Janštová, Bohumíra
  • Karpíšková, Renata
  • Pospíšilová, Markéta
  • Necidová, Lenka
  • Cupáková, Šárka
  • Dušková, Marta
  • Belušíková, Zora
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-024-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software