About: Hodnocení hygienické jakosti hluboce zmrazeného (-18 °C) strojně odděleného masa ryb     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • We had monitored chemical and microbiological quality of frozen mechanically recovered fish meat. Physically chemical and microbiological changes of vakuum packed samples of mechanically recovered fish meat were analysed depending on refrigerator storage time (en)
  • Sledováno bylo chemické složení a zastoupení mikroorganismů ve zmrazeném strojně odděleném mase ryb. Změny fyzikálně chemických a mikrobiologických parametrů byly sledovány ve vakuově baleném strojně odděleném mase ryb v průběhu mrazírenského skladování.
  • Sledováno bylo chemické složení a zastoupení mikroorganismů ve zmrazeném strojně odděleném mase ryb. Změny fyzikálně chemických a mikrobiologických parametrů byly sledovány ve vakuově baleném strojně odděleném mase ryb v průběhu mrazírenského skladování. (cs)
Title
  • Hodnocení hygienické jakosti hluboce zmrazeného (-18 °C) strojně odděleného masa ryb
  • Evaluation of hygiene quality of frozen (-18 °C) mechanically recovered fish meat (en)
  • Hodnocení hygienické jakosti hluboce zmrazeného (-18 °C) strojně odděleného masa ryb (cs)
skos:prefLabel
  • Hodnocení hygienické jakosti hluboce zmrazeného (-18 °C) strojně odděleného masa ryb
  • Evaluation of hygiene quality of frozen (-18 °C) mechanically recovered fish meat (en)
  • Hodnocení hygienické jakosti hluboce zmrazeného (-18 °C) strojně odděleného masa ryb (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/07:00001162!RIV08-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 59-64
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 424463
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/07:00001162
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Fish; common carp; quality; mechanically recovered meat; chemical composition; bacterial contamination (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [295EB552543D]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XXXVII. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Cupáková, Šárka
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-024-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software