About: Senzorické posouzení vybraných čínských čajů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Práce přináší informace k problematice čínských čajů. Předkládá zásady zpracování jednotlivých druhů zeleného, bílého, červeného a černého čaje. Následně seznamuje studujícího s hlavními senzorickými znaky sypaného čaje, nálevu a čajových lístků po spaření. Získané výsledky z uvedených vzorků čaje, nálevu, spařeného čaje a malospotřebitelského obalu mohou účinně přispět k základní orientaci v čínských čajích.
  • Práce přináší informace k problematice čínských čajů. Předkládá zásady zpracování jednotlivých druhů zeleného, bílého, červeného a černého čaje. Následně seznamuje studujícího s hlavními senzorickými znaky sypaného čaje, nálevu a čajových lístků po spaření. Získané výsledky z uvedených vzorků čaje, nálevu, spařeného čaje a malospotřebitelského obalu mohou účinně přispět k základní orientaci v čínských čajích. (cs)
  • This work gives information on chinese tea issue. It is submitting principles of processing particular kinds of green, white, red and black tea. Subsequently it introduces the main sensorial attributes of strewn tea, infusion and tea leaves after. Acquired results from the presented infusion samples consumer package can effectively contribute to basic orientation in chinese teas. (en)
Title
  • Senzorické posouzení vybraných čínských čajů
  • Sensorial analysis of chosen chinese teas (en)
  • Senzorické posouzení vybraných čínských čajů (cs)
skos:prefLabel
  • Senzorické posouzení vybraných čínských čajů
  • Sensorial analysis of chosen chinese teas (en)
  • Senzorické posouzení vybraných čínských čajů (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/07:00001158!RIV08-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 118-122
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 449462
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/07:00001158
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • tea; tea leaves; infusion; cultivation; harvest (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F29DF88CF5E1]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XXXVII. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Nováková, Petra
  • Pažout, Vladimír
  • Sokol, Jozef
  • Golian, Jozef
  • Hemalová, Vieroslava
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-024-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 76 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software