About: Biochemické a fyzikální ukazatele zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Benefit analysis biochemical and physiochemical indicator for the duality assesment of food animal origin in legislation Czech Republic. Currently prezent modern excercises system HACCP in hygiene and technology food. (en)
  • Příspěvek analyzuje biochemické a fyzikálně-chemické ukazatele kvality potravin a surovin živočišného původu v legislativě ČR. Současně je prezentováno i moderní uplatnění systému HACCP v hygieně a technologii potravin.
  • Příspěvek analyzuje biochemické a fyzikálně-chemické ukazatele kvality potravin a surovin živočišného původu v legislativě ČR. Současně je prezentováno i moderní uplatnění systému HACCP v hygieně a technologii potravin. (cs)
Title
  • Biochemické a fyzikální ukazatele zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu
  • Biochemické a fyzikální ukazatele zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu (cs)
  • Biochemical and physiochemical indicators for the quality assesment of food of animal origin (en)
skos:prefLabel
  • Biochemické a fyzikální ukazatele zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu
  • Biochemické a fyzikální ukazatele zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu (cs)
  • Biochemical and physiochemical indicators for the quality assesment of food of animal origin (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/06:00001053!RIV07-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 275-278
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 466952
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/06:00001053
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Food of animal origin; biochemistry food; legislation; hygiene food (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [01652BA17401]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník Hygiena alimentorum XXVII
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vorlová, Lenka
  • Kopřiva, Vladimír
  • Malota, Ladislav
  • Smutná, Miriam
  • Bušová, Milena
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 80-7148-055-X
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software