Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Tato práce byla zaměřena na vliv dvou různých skladovacích podmínek na fyzikální a chemické vlastnosti bažantího masa. Bažanti byli rozděleni do dvou skupin. První skupina byla skladovaná v chladírně při teplotě 0 až 2 °C a druhá skupina byla skladována ve venkovním prostředí (-2,5 až 15 °C). Chemické analýzy a instrumentální analýza barvy byla provedena 0., 7. a 14. den skladování. Byl zjištěn vztah mezi skladovacími podmínkami a změnou barvy, pH a obsahu amoniaku v prsní svalovině bažantů. Byly nalezeny statisticky významné korelace mezi těmito parametry.
- Tato práce byla zaměřena na vliv dvou různých skladovacích podmínek na fyzikální a chemické vlastnosti bažantího masa. Bažanti byli rozděleni do dvou skupin. První skupina byla skladovaná v chladírně při teplotě 0 až 2 °C a druhá skupina byla skladována ve venkovním prostředí (-2,5 až 15 °C). Chemické analýzy a instrumentální analýza barvy byla provedena 0., 7. a 14. den skladování. Byl zjištěn vztah mezi skladovacími podmínkami a změnou barvy, pH a obsahu amoniaku v prsní svalovině bažantů. Byly nalezeny statisticky významné korelace mezi těmito parametry. (cs)
- This study focused on the effects of two different storage conditions on the physical and chemical properties of pheasant meat. The pheasants were divided into two groups. The first group was stored in cold store between 0 and 2 °C, the second group was stored in the outside temperature. Chemical and colour analyses were carried out on days 0, 7 and 14. We determined relationship between storage conditions and changes in colour, pH and content of ammonia. We determined statistical significant correlation among these properties (en)
|
Title
| - Vliv skladovacích podmínek na vybrané parametry bažantího masa
- Influence of storage condition on chosen parameters of pheasant meat (en)
- Vliv skladovacích podmínek na vybrané parametry bažantího masa (cs)
|
skos:prefLabel
| - Vliv skladovacích podmínek na vybrané parametry bažantího masa
- Influence of storage condition on chosen parameters of pheasant meat (en)
- Vliv skladovacích podmínek na vybrané parametry bažantího masa (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/06:00000888!RIV07-MSM-16270___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/06:00000888
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pheasant; storage condition; colour; pH; ammonia (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - sborník XXXVI. Lenfeldovy a Höklovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Saláková, Alena
- Gallas, Leo
- Steinhauserová, Iva
- Nápravníková, Eva
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |