About: Vliv skladovacích podmínek na vybrané parametry bažantího masa     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Tato práce byla zaměřena na vliv dvou různých skladovacích podmínek na fyzikální a chemické vlastnosti bažantího masa. Bažanti byli rozděleni do dvou skupin. První skupina byla skladovaná v chladírně při teplotě 0 až 2 °C a druhá skupina byla skladována ve venkovním prostředí (-2,5 až 15 °C). Chemické analýzy a instrumentální analýza barvy byla provedena 0., 7. a 14. den skladování. Byl zjištěn vztah mezi skladovacími podmínkami a změnou barvy, pH a obsahu amoniaku v prsní svalovině bažantů. Byly nalezeny statisticky významné korelace mezi těmito parametry.
  • Tato práce byla zaměřena na vliv dvou různých skladovacích podmínek na fyzikální a chemické vlastnosti bažantího masa. Bažanti byli rozděleni do dvou skupin. První skupina byla skladovaná v chladírně při teplotě 0 až 2 °C a druhá skupina byla skladována ve venkovním prostředí (-2,5 až 15 °C). Chemické analýzy a instrumentální analýza barvy byla provedena 0., 7. a 14. den skladování. Byl zjištěn vztah mezi skladovacími podmínkami a změnou barvy, pH a obsahu amoniaku v prsní svalovině bažantů. Byly nalezeny statisticky významné korelace mezi těmito parametry. (cs)
  • This study focused on the effects of two different storage conditions on the physical and chemical properties of pheasant meat. The pheasants were divided into two groups. The first group was stored in cold store between 0 and 2 °C, the second group was stored in the outside temperature. Chemical and colour analyses were carried out on days 0, 7 and 14. We determined relationship between storage conditions and changes in colour, pH and content of ammonia. We determined statistical significant correlation among these properties (en)
Title
  • Vliv skladovacích podmínek na vybrané parametry bažantího masa
  • Influence of storage condition on chosen parameters of pheasant meat (en)
  • Vliv skladovacích podmínek na vybrané parametry bažantího masa (cs)
skos:prefLabel
  • Vliv skladovacích podmínek na vybrané parametry bažantího masa
  • Influence of storage condition on chosen parameters of pheasant meat (en)
  • Vliv skladovacích podmínek na vybrané parametry bažantího masa (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/06:00000888!RIV07-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 133-137
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 506764
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/06:00000888
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pheasant; storage condition; colour; pH; ammonia (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [83686A1E6BDF]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XXXVI. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Saláková, Alena
  • Gallas, Leo
  • Steinhauserová, Iva
  • Nápravníková, Eva
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 80-7305-570-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software