Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Tato práce je zaměřena na sledování údržnosti prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v souvislosti se změnami fyzikálně chemických deskriptorů postmortálních procesů. Část vzorků byla skladována při chladírenských (+4°C) a část při mrazírenských (-18°C) teplotách. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, obsah NH3, TVBN, volné mastné kyseliny, peroxidy a celkový obsah tuku. Chlazené vzorky byly analyzovány do 11. dne skladování, zmrazené vzorky byly hodnoceny po 6 a 12 měsících od začátku skladování.
- Tato práce je zaměřena na sledování údržnosti prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v souvislosti se změnami fyzikálně chemických deskriptorů postmortálních procesů. Část vzorků byla skladována při chladírenských (+4°C) a část při mrazírenských (-18°C) teplotách. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, obsah NH3, TVBN, volné mastné kyseliny, peroxidy a celkový obsah tuku. Chlazené vzorky byly analyzovány do 11. dne skladování, zmrazené vzorky byly hodnoceny po 6 a 12 měsících od začátku skladování. (cs)
- This work studied shelf life of simply and vacuum packed muscle of common carp (Cyprinus carpio, L.) in connection with changes of physically chemical indicators. The first part of smaples was storaged at 4°C and analysed from the first to the eleventh day post mortem. The second part of samples was storaged at -18°C and analysed sixth and twelfth month post mortem. During the storage pH, NH3, TVBN (total volatile bases nitrogen), free fatty acid, peroxide value and muscle fat content were investigated. (en)
|
Title
| - Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení
- Evaluation of shelf life of common carp (Cyprinus carpio, L.) in connection with storage and way of packaging (en)
- Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení (cs)
|
skos:prefLabel
| - Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení
- Evaluation of shelf life of common carp (Cyprinus carpio, L.) in connection with storage and way of packaging (en)
- Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/06:00000840!RIV07-MSM-16270___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/06:00000840
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Shelf life; carp; TVBN; free fatty acid; peroxide value; storage (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - sborník Hygiena alimentorum XXVII
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buchtová, Hana
- Ježek, František
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita veterinárného lekárstva Košice
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |