About: Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Tato práce je zaměřena na sledování údržnosti prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v souvislosti se změnami fyzikálně chemických deskriptorů postmortálních procesů. Část vzorků byla skladována při chladírenských (+4°C) a část při mrazírenských (-18°C) teplotách. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, obsah NH3, TVBN, volné mastné kyseliny, peroxidy a celkový obsah tuku. Chlazené vzorky byly analyzovány do 11. dne skladování, zmrazené vzorky byly hodnoceny po 6 a 12 měsících od začátku skladování.
  • Tato práce je zaměřena na sledování údržnosti prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v souvislosti se změnami fyzikálně chemických deskriptorů postmortálních procesů. Část vzorků byla skladována při chladírenských (+4°C) a část při mrazírenských (-18°C) teplotách. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, obsah NH3, TVBN, volné mastné kyseliny, peroxidy a celkový obsah tuku. Chlazené vzorky byly analyzovány do 11. dne skladování, zmrazené vzorky byly hodnoceny po 6 a 12 měsících od začátku skladování. (cs)
  • This work studied shelf life of simply and vacuum packed muscle of common carp (Cyprinus carpio, L.) in connection with changes of physically chemical indicators. The first part of smaples was storaged at 4°C and analysed from the first to the eleventh day post mortem. The second part of samples was storaged at -18°C and analysed sixth and twelfth month post mortem. During the storage pH, NH3, TVBN (total volatile bases nitrogen), free fatty acid, peroxide value and muscle fat content were investigated. (en)
Title
  • Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení
  • Evaluation of shelf life of common carp (Cyprinus carpio, L.) in connection with storage and way of packaging (en)
  • Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení (cs)
skos:prefLabel
  • Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení
  • Evaluation of shelf life of common carp (Cyprinus carpio, L.) in connection with storage and way of packaging (en)
  • Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/06:00000840!RIV07-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 341-344
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 499749
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/06:00000840
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Shelf life; carp; TVBN; free fatty acid; peroxide value; storage (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9104B33ABD44]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník Hygiena alimentorum XXVII
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Ježek, František
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 80-7148-055-X
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software