About: Fyzikálně chemické změny prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce skladování     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V této práci byla sledována údržnost prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) ve spojení s fyzikálně chemickými změnami. První část vzorků byla skladována při 4°C a analyzována od 1. do 11. dne post mortem. Druhá část vzorků byla skladována při -18°C a analyzována 6 a 12 měsíců post mortem. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, NH3, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), FFA (volné mastné kyseliny), peroxidy a celkový obsah tuku ve svalovině.
  • V této práci byla sledována údržnost prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) ve spojení s fyzikálně chemickými změnami. První část vzorků byla skladována při 4°C a analyzována od 1. do 11. dne post mortem. Druhá část vzorků byla skladována při -18°C a analyzována 6 a 12 měsíců post mortem. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, NH3, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), FFA (volné mastné kyseliny), peroxidy a celkový obsah tuku ve svalovině. (cs)
  • This work studied shelf life of simply and vacuum packed muscle of common carp (Cyprinus carpio, L.) in connection with changes of physically chemical indicators. The first part of samples was storaged at 4°C and analysed from the first to the eleventh day post mortem. The second part of samples was storaged at -18°C and analysed sixth and twelfth month post mortem. During the storage pH, NH3, TVBN (total volatile bases nitrogen), FFA (free fatty acid), peroxide value and muscle fat content were investigated. (en)
Title
  • Fyzikálně chemické změny prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce skladování
  • Physically chemical changes of simply and vacuum packed muscle of common carp (Cyprinus carpio, L.) depending on storage time (en)
  • Fyzikálně chemické změny prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce skladování (cs)
skos:prefLabel
  • Fyzikálně chemické změny prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce skladování
  • Physically chemical changes of simply and vacuum packed muscle of common carp (Cyprinus carpio, L.) depending on storage time (en)
  • Fyzikálně chemické změny prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce skladování (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/06:00000797!RIV07-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 98-101
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 476641
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/06:00000797
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Vakuum packaging; TVBN; FFA; peroxide value; physically chemical changes (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D4606C1F24E1]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Ježek, František
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 80-7305-564-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software