About: Vybraná chemická kritéria rostlinných tuků v tržní síti v ČR     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Ve zkušebních podmínkách byly vyštřovány vybrané vzorky rostlinných tuků (neutralizace a peroxidové číslo). Tyto výsledky byly porovnány s kritérii státních standardů a byla vyhodnocena jejich zdravotní bezpečnost.
  • Ve zkušebních podmínkách byly vyštřovány vybrané vzorky rostlinných tuků (neutralizace a peroxidové číslo). Tyto výsledky byly porovnány s kritérii státních standardů a byla vyhodnocena jejich zdravotní bezpečnost. (cs)
  • In the experimental condition were examined the selected samples of vegetable fats (neutralisation and peroxide number). The results were compared with the criteria of the governmental standards and evaluated its health safety. (en)
Title
  • Vybraná chemická kritéria rostlinných tuků v tržní síti v ČR
  • Selected Chemical Criteria of the Vegetable Fats in the Market Net of the Czech Republic (en)
  • Vybraná chemická kritéria rostlinných tuků v tržní síti v ČR (cs)
skos:prefLabel
  • Vybraná chemická kritéria rostlinných tuků v tržní síti v ČR
  • Selected Chemical Criteria of the Vegetable Fats in the Market Net of the Czech Republic (en)
  • Vybraná chemická kritéria rostlinných tuků v tržní síti v ČR (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/06:00000793!RIV07-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 149-153
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 507223
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/06:00000793
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • vegetable fats; health safety; chemical criterion (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A6DD0D7FDBF4]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Bezpečnosť a kontrola potravín
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Tremlová, Bohuslava
  • Pažout, Vladimír
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
https://schema.org/isbn
  • 80-8069-681-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software