About: Histochemické a imunochemické vyšetření vzorků - detekce sójové bílkoviny v drůbežích masných výrobcích     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Histochemical methods based on a chemical reaction between dye and particular components and immunochemical methods based on antigen-specific antibody interaction in the foodstaff materials were used for the detection of soybeans proteins in model samples and commercial poultry meat products from the market of the Czech Republic. Five meat products model samples consisting of 10 to 0,5 % of soy isolate were investigated by two histochemical Lugol-Calleja and Pass-Calleja methods. Simultaneously the same model samples were tested by indirect competitive ELISA method developed in the Czech Veterinary Research Institute. The results were identical. All methods were able to detect 0,5 % of soy isolate added. Consequently eleven commercial poultry meat products were tested. The results were compared with the declared constitution. Specifity and sensitivity of the methods were evaluated. Semiquantitative detection only was obtained by these methods. When the final evaluation was performed, the follow (en)
  • Porovnáním výsledků histochemického a imunohistochemického stanovení sójové bílkoviny v modelových vzorcích byla vyhodnocena specifita a citlivost metod. V modelových vzorcích s různým obsahem příměsi byly obě metody stejně průkazné.
  • Porovnáním výsledků histochemického a imunohistochemického stanovení sójové bílkoviny v modelových vzorcích byla vyhodnocena specifita a citlivost metod. V modelových vzorcích s různým obsahem příměsi byly obě metody stejně průkazné. (cs)
Title
  • Histochemické a imunochemické vyšetření vzorků - detekce sójové bílkoviny v drůbežích masných výrobcích
  • Histochemické a imunochemické vyšetření vzorků - detekce sójové bílkoviny v drůbežích masných výrobcích (cs)
  • Histochemical and Immunochemical Detection of Soybean Proteins in Model Samples and Poultry Meat Products (en)
skos:prefLabel
  • Histochemické a imunochemické vyšetření vzorků - detekce sójové bílkoviny v drůbežích masných výrobcích
  • Histochemické a imunochemické vyšetření vzorků - detekce sójové bílkoviny v drůbežích masných výrobcích (cs)
  • Histochemical and Immunochemical Detection of Soybean Proteins in Model Samples and Poultry Meat Products (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/06:00000790!RIV07-MZE-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 271-274
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1B53004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 477751
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/06:00000790
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • soy protein, ELISA, histochemistry (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2694F5220859]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Košice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník Hygiena alimentorum XXVII
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pospiech, Matej
  • Renčová, Eva
  • Tremlová, Bohuslava
  • Hubálková, Zora
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 80-7148-055-X
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software