About: Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In this work there were some changes of certain physically chemical freshness indicators of common carp (Cyprinus carpio, L.) studied. The samples were simply wrapped and refrigerator kept. During the research pH, NH3, free fatty acid, TVBN (total volatile basic nitrogen), peroxide value depending on storage time and muscle fat content were investigated. The samples were analysed from the first to the eleventh day post mortem. (en)
  • V této práci byly studovány změny fyzikálně chemických ukazatelů čerstvosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.). Vzorky byly prostě baleny a chladírensky uskladněny. V průběhu studia bylo sledováno pH, NH3, volné mastné kyseliny, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), peroxidy v závislosti na době skladování a také celkový obsah tuku. Vzorky byly analyzovány od 1. do 11. dne post mortem.
  • V této práci byly studovány změny fyzikálně chemických ukazatelů čerstvosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.). Vzorky byly prostě baleny a chladírensky uskladněny. V průběhu studia bylo sledováno pH, NH3, volné mastné kyseliny, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), peroxidy v závislosti na době skladování a také celkový obsah tuku. Vzorky byly analyzovány od 1. do 11. dne post mortem. (cs)
Title
  • Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.)
  • Physically chemical changes during refrigerator storage of fresh meat of common carp (Cyprinus carpio, L.) (en)
  • Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) (cs)
skos:prefLabel
  • Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.)
  • Physically chemical changes during refrigerator storage of fresh meat of common carp (Cyprinus carpio, L.) (en)
  • Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/05:00000083!RIV06-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 97-98
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 522370
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/05:00000083
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Common carp; storage; chemical changes (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [DDEF5237B2B4]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny. Konference o hygieně a technologii potravin. Sborník.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Ježek, František
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VFU Brno
https://schema.org/isbn
  • 80-7305-544-9
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software