About: Základní požadavky na zpracování a hodnocení kvality sladkovodních ryb.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V příspěvku jsou uvedeny základní veterinárně hygienické požadavky týkající se dokumentace, hygienického a technologického vybavení zpracoven sladkovodních ryb. Popsány jsou základní technologické kroky zpracování sladkovodních ryb a výroby finálních rybích produktů (ryby chlazené, zmrazené, uzené). Uvedeny jsou veterinárně hygienické požadavky na jejich zdravotní nezávadnost a kvalitu.
  • The contribution refers to basic veterinary-hygienic requirements related to documentation, hygienic and technological aspects in freshwater fish processing. The basic technological approach in freshwater fish processing and fish based products (chilled, frozen and smoked fish) are referred in the contribution. Veterinary and hygienic necessities on food safety and product quality are given (en)
Title
  • Základní požadavky na zpracování a hodnocení kvality sladkovodních ryb.
  • Základní požadavky na zpracování a hodnocení kvality sladkovodních ryb. (cs)
  • Basic requirements for freshwater fish processing and quality evaluation. (en)
skos:prefLabel
  • Základní požadavky na zpracování a hodnocení kvality sladkovodních ryb.
  • Základní požadavky na zpracování a hodnocení kvality sladkovodních ryb. (cs)
  • Basic requirements for freshwater fish processing and quality evaluation. (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/03:00000431!RIV/2004/MSM/162704/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 46 - 50
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 162700005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 635828
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/03:00000431
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • veterinary-hygienic requirements, freshwater fish processing, food safety (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FBE3F6BDBBDE]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Hygiena Alimentorum XXIV
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Vácha, F.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • UVL Košice
https://schema.org/isbn
  • 80-7148-050-9
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software