About: Utilisation of microcsopical methods for structure and composition evaluation of meat products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • By microscopic methods is possible to determine the food components and evaluate their presence for adulteration. Both qualitative examination with the aim of findings of desired or unwanted elements and quantitative assessment of lot of certain ingredients is possible. (en)
  • Mikroskopické metody umožňují rozlišit a identifikovat součásti potravin a obraz struktury výrobku. Vyšetření se provádí jako kvalitativní, v některých případech i jako kvantitativní. Identifikaci ztěžuje vysoký stupeň opracování surovin
Title
  • Utilisation of microcsopical methods for structure and composition evaluation of meat products (en)
  • Využití mikroskopických metod při vyšetření struktury a skladby masných výrobků
  • Využití mikroskopických metod při vyšetření struktury a skladby masných výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Utilisation of microcsopical methods for structure and composition evaluation of meat products (en)
  • Využití mikroskopických metod při vyšetření struktury a skladby masných výrobků
  • Využití mikroskopických metod při vyšetření struktury a skladby masných výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/03:00000423!RIV/2004/MSM/162704/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 28-30
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 162700005)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 634641
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/03:00000423
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • meat products, microscopic methods (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [38BF8F5EC9C4]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 14
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Tremlová, Bohuslava
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software