About: Changes in Hygienic Quality of Vacuum-packed Pork During Storage     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem práce bylo sledování hygienické jakosti vakuově baleného vepřového masa bez kosti na základě senzorického, chemického a mikrobiologického vyšetření. K pokusu bylo použito vepřové maso 72 h post mortem, jehož teplota nepřesahovala 9°C. Jako obalový materiál byla použita PA fólie koextrudovaná PE.
  • Hygienic quality of boned vacuum-packed pork was monitored during storage by sensory, chemical, and microbiological methods. Pork was vacuum-packed into polyamide/polyethylene (PA/PE) foil 72 h after slaughter. Initial temperature did not exceed 9°C. Themeat was stored at 2,5+0,5°C in the dark for 35 days and samples for laboratory examinations were collected at days 14, 21, 28, and 35 to assess appearance, colour, and characteristics of released meat juice, to determine pH and concentrations of ammoni a and D- and L-forms of lactic acid, and to enumerate lactacidogenic bacteria. (en)
Title
  • Changes in Hygienic Quality of Vacuum-packed Pork During Storage (en)
  • Změny v hygienické jakosti vakuově baleného vepřového masa během skladování
  • Změny v hygienické jakosti vakuově baleného vepřového masa během skladování (cs)
skos:prefLabel
  • Changes in Hygienic Quality of Vacuum-packed Pork During Storage (en)
  • Změny v hygienické jakosti vakuově baleného vepřového masa během skladování
  • Změny v hygienické jakosti vakuově baleného vepřového masa během skladování (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/02:00000604!RIV/2003/MSM/162703/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 255-262
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 162700005)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 671560
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/02:00000604
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • vepřové maso (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [178421286618]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Acta veterinaria
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 71
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vorlová, Lenka
  • Malota, Ladislav
  • Nápravníková, Eva
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0001-7213
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software