About: Jakost a zdravotní nezávadnost masa a masných výrobků vc ČR     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Řada alimentárních onemocnění je způsobena konzumací potravin živočišného původu a významný podíl na alimentárních onemocněních má konzumace masa a masných výrobků. Mezi takové nejzávažnější původce bakteriálních infekcí patří Salmonella spp., Campylobacter jejuni, Yersinia enterocolitica, některé serotypy E. coli, Listeria monocytogenes a Clostridium perfringens.
  • Foodborne diseases are very often caused consumption of food of animal origin. Very important is consumption of meat and meat products. The most important infecitons are Salmonella spp., Campylobacter jejuni, Yersinia enterocolitica, E. coli, Listeria monocytogenes and Clostridium perfringens. (en)
Title
  • Jakost a zdravotní nezávadnost masa a masných výrobků vc ČR
  • Jakost a zdravotní nezávadnost masa a masných výrobků vc ČR (cs)
  • Safety and Quality of Meat and Meat Products in the Czech Republic (en)
skos:prefLabel
  • Jakost a zdravotní nezávadnost masa a masných výrobků vc ČR
  • Jakost a zdravotní nezávadnost masa a masných výrobků vc ČR (cs)
  • Safety and Quality of Meat and Meat Products in the Czech Republic (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/02:00000400!RIV/2003/MSM/162703/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 22 - 24
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 162700005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 649953
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/02:00000400
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Meat, foodborne infection, meat products, bacteria (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [62112C2FD85B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXIII
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Steinhauser, Ladislav
  • Steinhauserová, Iva
  • Krkoška, L.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • University of Veterinary Medicine
https://schema.org/isbn
  • 80-7148-049-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software