About: Values of some qualitative characteristics of edible tissues of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Uvedeny jsou hodnoty chemického složení (sušina, bílkoviny, tuk, popeloviny) a znaků čerstvosti (pH, amoniak, ribóza, aerobní mezofilní mikroorganismy) u 15 ryb (filet, jikry, mlíčí) a hodnocení pomocí korelační analýzy.
  • Results of analyses for chemical components (dry mater, protein, fat, ash) and freshness signs (pH, ammonia, ribose, aerobic mesophile count) of 15 fish (muscular tissue, fish eggs,and soft roe) including calculated correlations, are presented. (en)
Title
  • Values of some qualitative characteristics of edible tissues of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758) (en)
  • Vybrané jakostní parametry poživatelných částí kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)
  • Vybrané jakostní parametry poživatelných částí kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758) (cs)
skos:prefLabel
  • Values of some qualitative characteristics of edible tissues of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758) (en)
  • Vybrané jakostní parametry poživatelných částí kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)
  • Vybrané jakostní parametry poživatelných částí kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758) (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/01:00000470!RIV/2002/MSM/162702/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 94
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 162700005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 701045
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/01:00000470
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Common carp, chemical componentns, freshness signs (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D8DC8EE03DE9]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník - XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Vorlová, Lenka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VFU Brno
https://schema.org/isbn
  • 80-7305-420-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software