About: Qualitative and hygienic characteristics of edible tissues of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Svalovina kapra je pozitivně hodnocena pro svoji vysokou nutriční hodnotu a senzorické vlastnosti. Znaky čerstvosti lze laboratorně analyzovat pomocí fyzikálně chemických a mikrobiologických parametrů.
  • High dietetic value and organoleptic qualities of carp tissues result from their chemical composition and their safety can be expressed in terms of freshness sign that can be determined by laboratory examination. (en)
Title
  • Qualitative and hygienic characteristics of edible tissues of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758) (en)
  • Jakostní a hygienické parametry poživatelných částí kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)
  • Jakostní a hygienické parametry poživatelných částí kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758) (cs)
skos:prefLabel
  • Qualitative and hygienic characteristics of edible tissues of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758) (en)
  • Jakostní a hygienické parametry poživatelných částí kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)
  • Jakostní a hygienické parametry poživatelných částí kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758) (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16170/01:00000469!RIV/2002/MSM/161702/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 472-476
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 162700005)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 10
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 683747
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16170/01:00000469
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Common carp, dietetic value, chemical composition (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B9F5E727687E]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Veterinářství
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 51
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Vorlová, Lenka
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0506-8231
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16170
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software