Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of the research was to design complex agro-technical practices to obtain grapes at optimum quality, to become green and tpruningcut, canopa management and optimization of the harvest for the production of various types of wines.Enological procedures specify the key moments of the production technology of wines from Sauvignon blanc. Key moments include the application of sulfur dioxide on the grapes, cold maceration conditions and the selection of strain of yeast. Other technological processes take place in a standard manner, since according to current research results have a less pronounced effect on the type of wine. (en)
- Cílem výzkumu bylo navrhnout komplexní agrotechnický postup, který umožní získat hrozny, v optimální kvalitě, pro získání zeleného a tropického typu vín z odrůdy Sauvignon blanc.Agrotechnické postupy specifikují řez, zelené práce a optimalizaci termínu sklizně pro výrobu jednotlivých typů vína.Enologické postupy specifikují klíčové momenty technologie výroby vín z odrůdy Sauvignon blanc. Mezi klíčové momenty patří aplikace oxidu siřičitého na hrozny, podmínky chladné macerace a použitý kmen kvasinek. Ostatní technologické postupy probíhají standardním způsobem, protože dle aktuálních výsledků výzkumu mají méně výrazný vliv na typ vína.
- Cílem výzkumu bylo navrhnout komplexní agrotechnický postup, který umožní získat hrozny, v optimální kvalitě, pro získání zeleného a tropického typu vín z odrůdy Sauvignon blanc.Agrotechnické postupy specifikují řez, zelené práce a optimalizaci termínu sklizně pro výrobu jednotlivých typů vína.Enologické postupy specifikují klíčové momenty technologie výroby vín z odrůdy Sauvignon blanc. Mezi klíčové momenty patří aplikace oxidu siřičitého na hrozny, podmínky chladné macerace a použitý kmen kvasinek. Ostatní technologické postupy probíhají standardním způsobem, protože dle aktuálních výsledků výzkumu mají méně výrazný vliv na typ vína. (cs)
|
Title
| - Výzkum, vývoj a výroba nové výrobkové řady Sauvignonů s benefitem definovaného typu aromatičnosti
- Research, development and productiomn of new product lines wines from Sauvignon blanc with defined benefit type of aroma. (en)
- Výzkum, vývoj a výroba nové výrobkové řady Sauvignonů s benefitem definovaného typu aromatičnosti (cs)
|
skos:prefLabel
| - Výzkum, vývoj a výroba nové výrobkové řady Sauvignonů s benefitem definovaného typu aromatičnosti
- Research, development and productiomn of new product lines wines from Sauvignon blanc with defined benefit type of aroma. (en)
- Výzkum, vývoj a výroba nové výrobkové řady Sauvignonů s benefitem definovaného typu aromatičnosti (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43510/14:00231324!RIV15-MSM-43510___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43510/14:00231324
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Sauvignon blanc; grapevine; wine production; analysis; grape growing (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
| - Znovín Znojmo a.s. se sídlem v Šatově
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Nečas, Tomáš
- Pavloušek, Pavel
- Kumšta, Michal
- Baroň, Mojmír
|
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |