About: Výzkum, vývoj a výroba nové výrobkové řady Sauvignonů s benefitem definovaného typu aromatičnosti     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of the research was to design complex agro-technical practices to obtain grapes at optimum quality, to become green and tpruningcut, canopa management and optimization of the harvest for the production of various types of wines.Enological procedures specify the key moments of the production technology of wines from Sauvignon blanc. Key moments include the application of sulfur dioxide on the grapes, cold maceration conditions and the selection of strain of yeast. Other technological processes take place in a standard manner, since according to current research results have a less pronounced effect on the type of wine. (en)
  • Cílem výzkumu bylo navrhnout komplexní agrotechnický postup, který umožní získat hrozny, v optimální kvalitě, pro získání zeleného a tropického typu vín z odrůdy Sauvignon blanc.Agrotechnické postupy specifikují řez, zelené práce a optimalizaci termínu sklizně pro výrobu jednotlivých typů vína.Enologické postupy specifikují klíčové momenty technologie výroby vín z odrůdy Sauvignon blanc. Mezi klíčové momenty patří aplikace oxidu siřičitého na hrozny, podmínky chladné macerace a použitý kmen kvasinek. Ostatní technologické postupy probíhají standardním způsobem, protože dle aktuálních výsledků výzkumu mají méně výrazný vliv na typ vína.
  • Cílem výzkumu bylo navrhnout komplexní agrotechnický postup, který umožní získat hrozny, v optimální kvalitě, pro získání zeleného a tropického typu vín z odrůdy Sauvignon blanc.Agrotechnické postupy specifikují řez, zelené práce a optimalizaci termínu sklizně pro výrobu jednotlivých typů vína.Enologické postupy specifikují klíčové momenty technologie výroby vín z odrůdy Sauvignon blanc. Mezi klíčové momenty patří aplikace oxidu siřičitého na hrozny, podmínky chladné macerace a použitý kmen kvasinek. Ostatní technologické postupy probíhají standardním způsobem, protože dle aktuálních výsledků výzkumu mají méně výrazný vliv na typ vína. (cs)
Title
  • Výzkum, vývoj a výroba nové výrobkové řady Sauvignonů s benefitem definovaného typu aromatičnosti
  • Research, development and productiomn of new product lines wines from Sauvignon blanc with defined benefit type of aroma. (en)
  • Výzkum, vývoj a výroba nové výrobkové řady Sauvignonů s benefitem definovaného typu aromatičnosti (cs)
skos:prefLabel
  • Výzkum, vývoj a výroba nové výrobkové řady Sauvignonů s benefitem definovaného typu aromatičnosti
  • Research, development and productiomn of new product lines wines from Sauvignon blanc with defined benefit type of aroma. (en)
  • Výzkum, vývoj a výroba nové výrobkové řady Sauvignonů s benefitem definovaného typu aromatičnosti (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43510/14:00231324!RIV15-MSM-43510___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • N
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 55606
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43510/14:00231324
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Sauvignon blanc; grapevine; wine production; analysis; grape growing (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [DB684BD12516]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Lednice
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
  • Znovín Znojmo a.s. se sídlem v Šatově
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Nečas, Tomáš
  • Pavloušek, Pavel
  • Kumšta, Michal
  • Baroň, Mojmír
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
  • 1
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43510
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software