About: Hodnocení obsahu resveratrolu ve slupkách bobulí a moštech z vybraných druhů révy vinné máčených v ozonizované vodě     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Tato práce se zabývá vlivem máčení čerstvě sklizených hroznů dvou odrůd révy vinné v ozonizované vodě. Získané výsledky ukazují, které parametry procesu mají významný vliv na zvýšení obsahu resveratrolu ve slupkách a moštech hroznů.
  • Tato práce se zabývá vlivem máčení čerstvě sklizených hroznů dvou odrůd révy vinné v ozonizované vodě. Získané výsledky ukazují, které parametry procesu mají významný vliv na zvýšení obsahu resveratrolu ve slupkách a moštech hroznů. (cs)
  • This work deals with influence of dipping of fresh harvested grapes of two vine sorts in ozonized water. Received results show the statistically most important process parameters increasing resveratrol content in grape skins and musts. (en)
Title
  • Hodnocení obsahu resveratrolu ve slupkách bobulí a moštech z vybraných druhů révy vinné máčených v ozonizované vodě
  • Hodnocení obsahu resveratrolu ve slupkách bobulí a moštech z vybraných druhů révy vinné máčených v ozonizované vodě (cs)
  • Evaluation of the content of resveratrol in grape skins and musts from the selected vine varieties dipped in ozonized water (en)
skos:prefLabel
  • Hodnocení obsahu resveratrolu ve slupkách bobulí a moštech z vybraných druhů révy vinné máčených v ozonizované vodě
  • Hodnocení obsahu resveratrolu ve slupkách bobulí a moštech z vybraných druhů révy vinné máčených v ozonizované vodě (cs)
  • Evaluation of the content of resveratrol in grape skins and musts from the selected vine varieties dipped in ozonized water (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43510/14:00230488!RIV15-MZE-43510___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI91B094)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 5
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 19501
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43510/14:00230488
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • resveratrol; grapes; ozonized water (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E34458458F37]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Balík, Josef
  • Houška, Milan
  • Landfeld, Aleš
  • Tříska, Jan
  • Vrchotová, Naděžda
  • Novotná, Pavla
  • Híc, Pavel
issn
  • 1211-846X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43510
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software