About: Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Specifies criteria for choosing people with particular sensory skills from selected assessors or from product, process or marketing specialists who themselves satisfy the selection criteria specified in ISO 8586-1. It specifies principles and procedures for choosing them and expanding their knowledge and abilities to the levels required of expert sensory assessors for sensory analysis of wine in agreement with ČSN ISO 8586-2. (en)
  • Kritéria pro výběr lidí se zvláštní senzorickou schopností z řad vybraných posuzovatelů nebo výrobkových, výrobních nebo marketingových specialistů, kteří vyhovují výběrovým kriteriím, specifikovaným v ISO 8586-1. Uvádí zásady a postupy pro rozšíření jejich znalostí a schopností na úroveň expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2.
  • Kritéria pro výběr lidí se zvláštní senzorickou schopností z řad vybraných posuzovatelů nebo výrobkových, výrobních nebo marketingových specialistů, kteří vyhovují výběrovým kriteriím, specifikovaným v ISO 8586-1. Uvádí zásady a postupy pro rozšíření jejich znalostí a schopností na úroveň expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2. (cs)
Title
  • Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru
  • Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru (cs)
  • Update of the common procedure for the training and selection of wine sensory assessors (en)
skos:prefLabel
  • Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru
  • Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru (cs)
  • Update of the common procedure for the training and selection of wine sensory assessors (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43510/11:00178908!RIV12-MSM-43510___
  • č.j. 155326/2011-MZe-1722
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • MZe ČR č.j. 155326/2011-MZe-1722
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Výběr 50 nových specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 236971
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43510/11:00178908
http://linked.open...terniIdentifikace
  • MZe ČR č.j. 155326/2011-MZe-1722
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • expert sensory assessors; sensory analysis; seleciton; training (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2A4E8D65C043]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • NVC Valtice a ZF MENDELU
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Metodika výcviku a výběru specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Balík, Josef
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43510
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 76 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software